Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma

New Jersey avaa kesäkuun varaustilaisuuden

urheilu

New Jersey Nets oli hyväonnisin joukkue, kun NBA-koripallosarjan varaustilaisuuden varausjärjestys arvottiin sunnuntaina. Nets on ensimmäisenä vuorossa 28. kesäkuuta Minneapoliksessa, ja joukkueen valinta suuntautuu johonkin tarjolle asettuneista isoista pelaajista.

New Jersey oli onnekas NBA-varausjärjestyksen arvonnassa

Nets oli viime kaudella sarjan seitsemänneksi huonoin joukkue, ja sen mahdollisuudet saada arvonnassa ensimmäinen vuoro olivat pienet, 4,4 prosentin luokkaa.

Ensimmäisen kierroksen alun varausjärjestys arvotaan painotetusti: runkosarjan huonoimmalla joukkueella on parhaat mahdollisuudet saada ykkösvaraus.

Huonoin joukkue oli Los Angeles Clippers, jonka mahdollisuudet olivat 25 prosenttia. Clippers oli huono-onninen, sillä se saa varata vasta kolmantena.

New Jerseyn ohella myös Vancouver valitsee ennen Clippersiä. Netsin valittavana ovat mm. Cincinnatin Kenyon Martin ja Teksasin Chris Mihm.

Tämänvuotisessa varauksessa taso on viime vuotta parempi. 208-senttinen Hanno Möttölä on mukana ja hänet valitsee ensimmäisellä kierroksella joukkue, joka tarvitsee nelospaikalle kaukoheittoja vierastamattoman hyökkääjän.

Möttölän vanha pelikumppani yliopistoajoilta Keith Van Horn pelaa Netsissä.

Kun Nets edellisen kerran sai valita ensimmäisenä, se valitsi 1990 Derrick Colemanin. Vasuri Coleman on laatupelaajia, mutta luonteeltaan oikullinen. Coleman valittiin Vuoden tulokkaaksi. Nets luopui hänestä viisi vuotta myöhemmin.

NBA:n huonoista joukkueista Clippersillä, Chicagolla ja Orlandolla on ensimmäisellä kierroksella kolme varausvuoroa kummallakin.

Orlando valitsee viidentenä, 10:ntenä ja 13:ntena. Chicagon vuoro on neljäntenä, seitsemäntenä ja 24:ntenä. Miamilla ja Washingtonilla ei ole ensimmäisellä kierroksella yhtään vuoroa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat