Lehtimäki neljäs Idahon päätösosuudella

Pyöräilijä Sanna Lehtimäki päätti upeasti 11-osuuksisen etappiajon Yhdysvaltain Idahossa. Hän sijoittui 88 km:n päätösosuudella neljänneksi samalla ajalla voittajan kanssa.

Lehtimäki oli kuuden ajajan irtiotossa ja tähtäsi etapin voittoon. Etappivoitto valui kuitenkin suomalaisen käsistä loppukirikamppailussa, ja koko etapin ajan työskennellyt Lehtimäki jäi neljänneksi. Kokonaiskilpailussa Lehtimäki oli 38.

- Olen tämänpäiväiseen ajooni tyytyväinen. Ajamiseni parantui loppua kohti, ja koko alkukisan vaivannut epäonnikaan ei kiusaannut. Lukuisat rengasrikot tekivät ajamisen tuskalliseksi ja lisäksi minua vaivasi kova yskä. Tämä ei ollut alussa mitään herkkua. Nyt olen hyvillä mielin. Pystyin osoittamaan itselleni ja muille, että kunnossani ei ole mitään vikaa, Sanna Lehtimäki pohti raskaan 11 -etappisen kisan jälkeen.

Kokonaiskilpailun voitosta käytiin raju taistelu Jeannie Longon, Diana Ziliuten ja Anna Wilsonin kesken. Wilson ratkaisi kokonaiskisan edukseen viimeistä edellisellä etapilla, kun hän voitti kortteliajon ja siirtyi kokonaiskisassa selvään johtoon.