Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Sundstedt polkee kärkijoukossa

urheilu

Kilpapyöräilijä Pia Sundstedt polkee kärjen vauhdissa Italian ympäriajossa. Sundstedt, 25, kaatui avausosuudella, mutta pystyi kipeälläkin lonkalla pysymään nopeimpien vauhdissa 95,4 kilometrin mittaisella toisella lenkillä.

Sundstedt pysyi kärjen vauhdissa kipeällä lonkallakin.

Sunsdtedtille merkittiin toiselta osuudelta sama aika kuin voittaja Leontien Zijlaard-van Moorsellille. Hollantilainen oli vikkelin myös ensimmäisenä päivänä.

- Lonkka on vähän kankea, mutta mitään suurta ongelmaa ei ole. Ajelen tämän viikon kärkeä tarkkaillen ja yritän omia ratkaisuja ensi viikolla, Sundstedt kertoi suunnitelmistaan.

Moninkertainen maailmanmestari Zijlaard-van Moorsel on vahvistanut suosikkiasemaansa. Seuraavaksi kilpailijat suuntaavat helpohkoksi luonnehditulle 94,3 kilometrin mittaiselle osuudelle Sittadella-Valdobbiade.

Länkenille kolmoisvoitto miesten SM-tempoajossa

Kristiinankaupunkilaisen Länken Cykelin ajajat ottivat kolmoisvoiton Ruskossa ajetussa maantiepyöräilyn miesten SM-tempoajossa. Voittoon 44 kilometriä pitkässä kilpailussa polki Belgiassa ammattilaisena ajava Christian Selin ennen joukkuekavereitaan Jukka Heinikaista ja polvileikkauksestaan hyvin toipunutta Joona Laukkaa.

Kolmikko taisteli keskenään siten, että Selinin voittoaika oli 58.07, josta Heinikainen jäi kahdeksan ja laukka 21 sekuntia.

Kilpailu kulki kulki alusta asti Länkenin tahdissa. Todellisia uhkaajia ei ollut.

- Odotimme pojiltamme hyvää suoritusta, mutta tämä oli meillekin todellinen jättipaukku, tyytyväinen Länkenin joukkueenjohtaja Tommy Sigg sanoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat