Suora

  • Freestylen MC: Tremblant, kumpareet
  • Rallin MM, Monte Carlo, päiväkooste
  • Hiihdon Ski Classics, Marcialonga

Selänne masensi Philadelphian lopussa

urheilu

Anaheimin Teemu Selänne on löytänyt viime otteluissa normaalin tehovireensä ja on nostanut kauden pistesaldonsa vaisujen avauspelien jälkeen jo kahdeksaan (4+4). Philadelphiaa vastaan Teemu saalisti 1+1-tehot ja teki voitto-osuman Flyersin pömpeliin ajassa 57.22.

Selänne ja Steve Rucchin juhlatuulella Philadelphiassa

Philadelphia jyräsi ensimmäisessä erässä Anaheimin 2-0 (laukaukset 18-5). Erän perusteella näytti, että raskas itärannikon vieraskiertue vaatisi veronsa kalifornialaisilta.

Toisin kuitenkin kävi, sillä ankat pääsivät peliin mukaan Steve Rucchinin 1-2-kavennusmaalilla, jonka esityön teki Teemu Selänne.

Anaheimin kiri päätöserässä Philadelphian rinnalle ja vieläpä ohi, kun Selänne pöllytti ylivoimalla verkkoa ajassa 57.22 4-3-täysosuman merkiksi.

Philadelphian voitottomien pelien putki venähti samalla seitsemään. Flyers voitti avauspelinsä, mutta sen jälkeen homma on takkuillut pahemman kerran.

Anaheimin vieraspyrähdys toi kolme voittoa, tasapelin ja yhden tappion.

Tallasin unelmapelikään ei auttanut Chicagoa

St. Louis oli yllättävä kovilla Chicagon kanssa. Vieraiden mainio vahti Rob Tallas taisteli minkä pystyi,muttei voinut mitään Scott Youngin maalille, jolla Blues sinetöi 1-0-voiton.

Chicago sai aikaiseksi vain 16 laukausta Roman Turekia kohti. Nollapeliin yltänyt Turek ei joutunut edes lujille vahvan St.Louisin puolustuksen keskellä.

Alpo Suhosen luotsaama Chicago elää alkukaudesta raskaita aikoja.

Kahdeksasta ottelusta plakkarissa on vain kaksi voittoa, jotka molemmat tulivat heppoisesta keltanokkaseura Columbuksesta.

Huonomminkin asiat voisivat olla. Viime kaudella Blackhawks tahkosi kahdeksan avausmittelöä ilman voittoa.

Atlanta viihtyi hurlumhei-pelissä

Ottawa oli viemässä ottelua jo näytöstyyliin, mutta 3-1-, 5-1- ja 6-3-johdot eivät kestäneet loppuun asti, kun Thrashers rutisti päätöserässä 6-6-lukemiin.

Atlanta, sarjan toinen voitoton joukkue Floridan ohella, osoitti sisukkuutensa huonoasenteisen koti-isännän vieraana.

Jani Hurme joutui senaattorien maalinsuulla urakkahommiin - puolustaminen ei juuri itäisen konferenssin ykkösseuraa kiinnostanut.

Turkulainen on tuurannut ykkösvahti Patrick Lalimea nyt kolmessa ottelussa. Suomalaisvahdin saldona on yksi voitto, kaksi tasuria. Ottawan Sami Salo hankki syöttöpinnan nimiinsä.

Ottawa ja Colorado ovat sarjan ainoat tappiottomat joukkueet.

Kimmo Timonen avasi maali- ja pistetilinsä, mutta San Jose pokkasi pisteet Tenneseestä 5-3-lukemin. Nashvillen suomalaispakki hankki tehot 1+1.

Janne Laukkanen palasi kaukaloon muutaman huilipelin jälkeen ja syötti yhden osuman Pittsburghin 5-2-voittopelissä Columbusta vastaan. Blue Jacketsin Petteri Nummelin ei mahtunut tällä kertaa pelaavaan kokoonpanoon.

Suomalaisjoukkue Phoenix haki Vancouverista 3-2-jatkoaikavoiton. Vahvan alkukauden (2+6=8) pelannut Jyrki Lumme syötti yhden osuman.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat