Ari Tiittanen Atlantiksen päävalmentajaksi

urheilu

Jalkapalloliigaan ensi kaudelle noussut Atlantis FC sai maanantaina päävalmentajakseen vuoden mittaisella sopimuksella Ari Tiittasen. Maajoukkueen kakkosvalmentaja Tiittanen on aiemmin valmentanut Antti Muurisen aisaparina myös HJK:ssa, sekä lisäksi vastuuvalmentajana muun muassa Atlantiksen edeltäjässä FC Norssissa.

- Rakennetaan joukkuetta ja katsotaan, mitä saadaan aikaan. Atlantiksella on ollut pelaava pelityyli, se uskaltaa ja pystyy pitämään palloa hallussa. Se on erittäin hyvä joukkue pallollisena. Sen pelityylin haluan säilyttää, 41-vuotias Tiittanen sanoi.

Atlantiksen kakkosvalmentajaksi nimitettiin maanantaina niin ikään vuoden sopimuksella Markku Palmroos.

Koivistoisen kanssa ensimmäinen sopimus

Atlantiksen pelaajapakka on tarkoitus saada kasaan marraskuun aikana. Vanhoista pelaajista sopimukset on valmiina Sukru Uzunerin ja Adrianon kanssa. Uusista tulokkaista ensimmäisenä sopimus kirjoitettiin maanantaina maalivahti Tommi Koivistoisen kanssa.

Espoossa asuva Koivistoinen pelasi viime kauden Tampereella. Viime kauden joukkueesta osa miettii vielä, pystyykö yhdistämään siviilityönsä liigatason pelaamiseen.

- Meillä on tavoitteena pärjätä myös uudella tasolla, mutta ihan heti meillä ei ole kuitenkaan resursseja kilpailla kärkisijoista. Tavoitteena on aluksi varmistaa sarjapaikka, ja kiusata välillä "isompia", toimitusjohtaja Markku Ritala totesi.

Joukkue lähtee ensimmäiseen liigakauteensa 5 miljoonan markan budjetilla, ja pyrkii Ritalan mukaan elämään säästeliäästi. Seuran organisaatio vahvistui myös markkinointipuolella, kun Erkki Salo kutsuttiin markkinointipäälliköksi. Salo toimi viimeiset kaksi vuotta FC Hakan toiminnanjohtajana.

Atlantiksen kotistadion Vantaan Myyrmäessä saa uuden lämmitetyn nurmen. Kentälle asennetaan myös kansainväliset vaatimukset täyttävät valot.

STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat