Suora

  • Painin MM, naisten paini

Rannikon heittopeli kulkee Italiassa

urheilu

Suomen koripallomaajoukkueen pelintekijä Teemu Rannikko on kuntoutumassa hyvään vireeseen viiden kuukauden sairasloman jäljiltä. Rannikko nakutti sunnuntaina Italian kakkosliigassa kymmenen pistettä 13 minuutissa.

Teemu Rannikko palasi pelikentille pari viikkoa sitten.

Rannikko palasi kentille pari viikkoa sitten oltuaan kuukausitolkulla sivussa jalkapöydän ns. Jonesin murtuman takia.

- Heiton kanssa ei ole ongelmia, mutta pitkä sairasloma näkyy puolustuspelaamisessa ja yksi yhtä vastaan pelaamisessa, Rannikko kertoi.

Rannikon hyvästä heittopelistä huolimatta hänen joukkueensa Reggio Emilia hävisi Messinalle 70-82 vieraissa.

Rannikon seura on sarjataulukossa jaetulla kolmannella sijalla.

- Kolmossija olisi todella tärkeä, sillä se tietäisi pudotuspeleissä kotikenttäetua myös toiselle kierrokselle, Rannikko laski.

Larkion seura vierasvoittoon

Saksassa Markku Larkion seura Bayer Leverkusen vahvisti asemiaan Bundesliigan kolmosena. Leverkusen voitti vieraissa Trierin 84-69. Larkio vietti kentällä varttitunnin. Hän osui kolmosviivan takaa kerran viidellä yrityksellä ja otti kaksi levypalloa.

Maurizio Pratesin edustama Telekom Baskets Bonn on toisena Saksan liigassa. Viikonvaihteessa joukkue pieksi Avitos Giessenin kotonaan 94-76, mutta Pratesi oli edelleen selkävaivaisena katsomon puolella.

Gordon Herbertin luotsaama DJK Würzburg hävisi vierailullaan Frankfurtissa numeroin 65-77. Marko Laine pelasi Würzburgille kuusi minuuttia, teki kolme pistettä ja noukki yhden levyrin. Würzburg on viidentenä, kun kaksi runkosarjakierrosta on jäljellä.

Ranskassa Martti Kuisman vähäiset peliminuutit saivat jatkoa. Kuisma pelasi vain viisi minuuttia ja jäi pisteittä, kun hänen joukkueensa Montpellier kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa. Le Mans vei voiton lukemin 85-72.

STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat