Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Taitoluistelun SM-kisat jännittävät

urheilu

Taitoluistelun SM-kisoista Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina odotetaan todellista jännitysnäytelmää naisten kilpailussa. Salt Lake Cityn olympialaisiin nimettäneen Suomen edustajaksi paras naisluistelija. Sen sijaan miehissä Markus Lemisen on yksinään pystyttävä todella kovaan näyttöön.

Markus Leminen

Etukäteen odotettiin kiinnostuksella Lemisen ja hänen haastajansa Ari-Pekka Nurmenkarin kaksinkamppailua.

Nurmenkari joutuu kuitenkin jättämään SM-kisat väliin, koska hän yllättäen selviytyi samanaikaisesti luisteltavaan juniorien GP-finaaliin Sloveniaan.

Naisissa Elina Kettusella oli viime talven perusteella hyvät olympianäytöt. Myös Susanna Pöykiö oli ohittamassa Alisa Drein.

Tällä kaudella Drei on tullut entistä ehompana takaisin. Kettusen alkukauden pilasi uusien luistimien aiheuttama jalan rasitusmurtuma. Pöykiö on ollut yllättävän vaisu, ja hänelläkin on ollut harmia jalan kanssa.

Kettunen on kuitenkin pystynyt harjoittelemaan nyt kaksi kuukautta hyvin ja siinä rinnalla kirjoittamaan itsensä ylioppilaaksi.

Jos tervehtyminen on sujunut niin onnistuneesti kuin uskotaan, on mielenkiintoista nähdä, mihin esitys riittää, kun kilpailurutiini puuttuu.

STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat