Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Atlantis FC Oy haettu konkurssiin

urheilu

Uudenmaan lääninverovirasto on hakenut Atlantis FC Oy:n konkurssiin maksamattomista veroveloista. Asia pantiin vireille Vantaan käräjäoikeudessa torstaina.

Atlantiksen pääomistaja Markku Ritala pääsi verottajan kanssa marraskuussa sopimukseen verovelkojen maksuaikataulusta.

Tiettävästi sopimuksesta pystyttiin alkuun pitämään melko hyvin kiinni. Nyt velallinen on livennyt sopimuksen mukaisesta maksuerästä, ja lisäksi on tullut jonkin verran uutta verovelkaa. Tällaisessa tilanteessa verottaja ei jää yleensä enää odottamaan.

Heidi Laine Atlantiksen toimistossa ilmoitti seurasta tiedotettavan sitten, kun on uutta tiedotettavaa.

Atlantiksen vähemmistöosakkaan Finnforest Oyj:n viestintäpäällikkö Jukka-Pekka Vuori ei ollut tietoinen konkurssihakemusta.

Hän toisti aiemman kannan, jonka mukaan Finnforest yhteistyökumppaneineen on valmis pohtimaan huolella ja kokonaisvaltaisesti tilannetta varsin pian, jos uutta ilmenee.

- Olemme kuitenkin erittäin varovaisia kaikissa laskelmissamme, hän korosti.

Jalkapalloliigan 12 joukkueella päättyy perjantaina kauden 2002 liigalisenssien hakemusten jättöaika. Lisensseistä liiga päättää yhteistyössä palloliiton kanssa viimeistään 15. maaliskuuta mennessä.

Atlantiksen pelaajat ja valmentajat jäivät ilman palkkaa helmikuun alussa, mutta ovat lupautuneet toistaiseksi jatkaa harjoitteluaan yhdessä ja odottaa, mitä tapahtuu. Seuraa rassaa myös epäilty vakuutuspetos, jossa tiettävästi ainakin yhdeksässä tapauksessa on haettu fysikaalisen hoidon korvauksia laittomasti.

STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat