Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

"Tällä pelillä ei asiaa finaaliin"

urheilu

Leijonien työhevonen Juha Lind pelasi parhaan turhauspelinsä puolivälieräottelussa. Hymy ei silti irronnut laiturin suupielestä.

Juha Lindin ottee paranevat turnauksen vanhetessa.

- Tästä on vain otettava opiksi. Tällä pelillä ei ole mitään asiaa loppuotteluun. Meidän on löydettävä se taso, jonka saavutimme Ruotsia vastaan kahdessa avauserässä, Lind vaati.

- Emme voi enää puristaa mailaa, mihin sorruimme ensimmäisessä erässä. Kykyä meiltä löytyy, mutta se täytyy vain kaivaa jotenkin esille. Pelimme oli arkaa alussa. Toisessa erässä saimme karvauspelimme aktiivisemmaksi, ja USA:n pakit joutuivat kovemmalle.

Lind pisteille, vain Pirjetä ilman

Suomella on neljä tasavahvaa ketjua. Juha Lind alusti Vesa Viitakosken 3-1-läpiajomaalin ja sai tililleen ensimmäisen turnauspisteensä. Vain vähän jääaikaa saanut Lasse Pirjetä on enää suomalaisista pisteittä.

- Pelasimme päätöserässä jenkkien ykkösketjua vastaan ja pääsimme iskemään yhden maalinkin, joten meidän ketjulla on siinä mielessä aihetta tyytyväisyyteen.

- Ensimmäisen surffailuerän aikana Raipe otti ohjia käsiinsä ja yritti herätellä joukkuetta aika kovaan ääneenkin, Lind nosti esille nestorin panoksen tosi paikan koittaessa.

YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat