Inter tiivisti tyvipään taistoa

Jalkapalloliigan häntäpään välienselvittelyssä turkulainen Inter pystyi toistamiseen lyömään porilaisen Jazzin. Samalla turkulaiset nousivat pois jumbotilalta. Inter vei voiton kotikentällään 2-0 (2-0). Liigan jumboksi vajosi KuPS.

Inter oli ottelussa selvästi parempi ja olisi voinut voittaa suuremminkin luvuin. Sen peliesitys ei silti ollut kovin häikäisevä, mutta Jazz oli vielä vaatimattomampi.

- Jazzin hyvä alkupeli aiheutti jo huolestumista, mutta vähitellen saimme yliotteen keskikentällä. Voitot ovat tietysti tärkeitä joukkueen itseluottamuksen pönkittämiseksi, iloitsi Interin valmentaja Kari Virtanen.

Interin ratkaisijaksi nousi jälleen Luciano Alvarez. Hän teki edellisessä ottelussa kaksi maalia Jazzin verkkoon. Nyt saalis oli maali ja maalisyöttö. Alvarez on onnistunut jo viidesti maalinteossa, eli tehnyt puolet joukkueensa kokonaissaaliista.

Naantalin VG-62:sta nostettu väkkärä Pablo Parmo piristi keskikentällä Interin peliä. Mika Niskala katkoi hyvin ja Mathias Lindström oli puolustuksen lukko.

Jazzin valmentaja Seppo Sairanen tunnusti reilusti Interin paremmuuden.

- Meillä ei liike riittänyt alkuunkaan hyökkäyspäässä, Sairanen totesi aivan aiheellisesti. Jazz ei ottelussa saanut aikaan yhtään kunnon laukausta Interin maalia kohti.

Jazzin vierastyöläiset Piracaia ja Rodrigo olivat ottelussa kunnolla mukana vain ensimmäisen puolen tunnin ajan. Toisella puoliajalla heitä ei juuri näkynyt. Joukkueen kova taistelija oli tapansa mukaan Juha Riippa.

STT