Hyppää sisältöön

Reinikaiselle ensimmäinen Suomen mestaruus

Tepa Reinikainen rykäisi viimeisellään 20,30, joka takasi Kangasniemen Kalskeen kuulamörssärille uran ensimmäisen aikuisten SM-kullan. Koko kuulan mitalikolmikko työnsi päätöskierroksella finaalin parhaan tuloksen.

Tepa Reinikainen työnsi SM-kultaa.

- Minulla ei ollut paineita. Halusin todella mestaruutta, yhden hopean (v. 2002) ja pronssin (2001) jatkoksi.

- Tasapaksuja työntöjä. Eivät ne olleet teknisesti mitään onnistuneita suorituksia. Viimeinen oli edes sinne päin. Katseet on suunnattu seuraavaksi Pariisin kuulakarsintaan, Tepa päätti.

Tiisanoja tarrasi MM-kisalippuun

Ville Tiisanojan tasainen kahden kympin työntösarja ja SM-hopea vievät vuoden 1999 Suomen mestarin melkoisella varmuudella Pariisin kisakoneeseen. A-raja on plakkarissa viime vuodelta.

- Sarjaan täytyy olla tyytyväinen. Eivät olleet mitään huonoja työntöjä. Tehoja en saa edelleenkään kropasta irti. Se johtuu jaloista. En saa niihin vielä riittävää nopeutta.

- Olen päässyt treenaamaan ilman suurempia vammoja. Kaksi viimeistelyharjoitusta ovat sujuneet hyvin. Se antaa lupausta paremmasta. Tässä ei ole varaa enää herkistellä. Sähinää täytyy saada lisää, Tiisanoja peräsi.

Sisukas Karlsson nousi pronssille

Sappivaivoista kärsinyt Conny Karlsson suisti päätöstyönnöllään Arsi Harjun mitalipallilta tuloksella 19,54.

- Jos jotain positiivista pitää hakea, niin ainakin taistelutahtoa minulta löytyi, Pargas If:n edustaja totesi.

Karlsson on ollut koko kauden Suomen paras kuulamies ennen parin viikon takaista takaiskua.

- Sain kaksi viikkoa sitten yllättäen vatsakramppeja ja menin heti niiden johdosta lääkäriin.Jotain sappivaivoja, jotka hoidetaan pikku toimenpiteellä kauden päätteeksi. Jouduin pitämään 8 päivän harjoittelutauon,Conny paljasti.

"Kotiin syömään ja painoa lisää"

Karlsson menetti reilu viikon hässäkässä takia painoa viitisen kiloa.

- Se tuntuu tällaisella kukka kepillä jo paljon. Olin kolme päivää tiputuksessa ja sain päälle antibioottikuurin, vuoden 2001 ja 2002 Suomen mestari painotti.

- Pitkään mietin, kannattaako tänne edes lähteä, kun torstaina kuula lensi metrin vähemmän kuin aiemmin.

- Nyt täytyy päästä kotiin syömään. Jämäkkyyttä ja energiaa on saatava. Uskon kahden viikon riittävän Pariisia silmällä pitäen. Peruskunto kun on kohdallaan, pronssimies huikkasi.

YLE