Hyppää sisältöön

Terävyys Karlssonin huolena

Conny Karlsson hääri suomalaisen kuularingin isäntänä ennen kuin törmäsi sappivaivoihin, jotka veivät hänet sairaalaan viideksi päiväksi. Nyt kunto alkaa olla kohdallaan ja tekniikka miehen mukaan kunnossa.

Conny Karlsson oli Edmontonin MM-kisoissa seitsemäs.

- Kalevan kisoissa olin uupunut ja voimaton. Siitä lähtien olen mennyt päivä päivältä eteenpäin ja saanut painonkin ennalleen.

- Perusvoima on yhä tallella. Terävyys on ollut takapakin jälkeen hakusessa. Maanantain harjoitus näytti kuitenkin jo paremmalta.

Karlsson on pystynyt tällä kaudella ainoana meikäläisenä vaadittuun finaalirajaan (20,45).

Edmontonin MM-kisoista hyvät muistot

Karlsson on venynyt arvokisoissa lähes poikkeuksetta parhaimpaansa. Lujatahtoinen taistelija ei ole kokenut isoissa ympyröissä vielä täydellistä turistimatkaa.

MM-Edmontonissa 2001 hän pukkasi ennätyksensä 20,78 ja sijoittui seitsemänneksi. Münchenin EM-kisoissa Connyn kohtalo oli jäädä aamun karsinnassa 13:nneksi (19,66).

- Lauantaiaamun verryttelyssä täytyy pystyä jo koviin tehoihin, jotta olisi valmis varsinaiseen karsintaan. 20.20 riittää takuulla finaaliin. Tekniikka on kunnossa. Käsijarrua ei parane pitää tippaakaan päällä, Conny totesi.

YLE