Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Kuninkaallisten ja julkkisten korut
  • Urheiluruutu

NBA-liigaan kuusi divisioonaa

urheilu

NBA-koripalloliiga on päättänyt lohkojaosta ensi kaudeksi. NBA:n joukkuemäärä kasvaa kaudeksi 2004 yhdellä 30:een, jonka takia liiga päätti jakaa Idän ja Lännen kummankin kolmeen divisioonaan.

NBA:n tuorein joukkue majoittuu Charlotteen, jonka takia uusi divisioonajako oli tarpeen. Charlotten edellinen joukkue muutti New Orleansiin kaksi vuotta sitten, ja tämä Hornets-niminen joukkue siirtyy uudessa lohkojaossa Länteen. Uusi Charlotte on yksi Idän joukkueista.

Uusi Charlotte pelaa Kaakkoisessa divisioonassa, jonka muut joukkueet ovat Atlanta, Miami, Orlando ja Washington. Idän Keskisessä divisioonassa ovat Chicago, Cleveland, Detroit, Indiana ja Milwaukee, ja Atlantin divisioonassa Boston, New Jersey, New York, Philadelphia ja Toronto.

Lännen Lounaisessa divisioonassa ovat New Orleans, Dallas, Houston, Memphis ja San Antonio, Luoteisessa divisioonassa Denver, Minnesota, Portland, Seattle ja Utah sekä Tyynenmeren divisioonassa Golden State, Los Angeles Lakers sekä Clippers, Phoenix ja Sacramento.

Divisioonien voittajat selviytyvät automaattisesti pudotuspeleihin, Muut pudotuspelipaikat (viisi/lohko) jaetaan menestyksen perusteella.

YLE-STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat