Loistava Scott Niedermayer

urheilu

New Jerseyn avainpuolustaja ja Stanley Cup –voittaja Scott Niedermayer jaksoi vastailla lukuisten toimittajien kysymyksiin ilman diivan elettäkään. Niedermayer on yksi kolmesta ehdokkaasta, josta valitaan NHL-kauden paras puolustaja.

Hyökkäävä puolustaja on iskenyt kolme täysosumaa, joista kaksi ylivoimalla. Hän on laukonut Kanadasta eniten vastustajan maalia kohti.

- Ison kaukalon niksit eivät ole vielä selkäytimessä. En ole täysin sinut asian kanssa. Hauska täällä on kuitenkin pelata, Niedermayer sanoi.

Scott ja hyökkääjä Rob Niedermayer edustavat pitkästä aikaa samaa joukkuetta. Molemmat ovat keränneet kuudessa pelissä neljä tehopistettä.

- Taisin olla 14- tai 15-vuotias, kun pelasimme viimeksi saman paidan alla. Vastakkain me olemme pelanneet useasti NHL:ssä. Keskustelimme yhdessä ennen kuin päätimme lähteä yhteistuumin MM-kisoihin.

- Ajatuksemme ovat nyt Suomi-pelissä. Sen olisi syytä olla turnauksen paras koitoksemme. Tshekkiä vastaan pelimme hajosi pahasti. Virheistä pitää ottaa opiksi, Scott Niedermayer lopetti.

YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat