Suora

  • Tukholman Dota 2 -major: Pudotuspelit
  • Jalkapallon EM-karsinnat: Italia - Suomi
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Taitoluistelun MM: loppunäytös
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

Alakuloinen Lasak

urheilu

Slovakian veräjänvahti Jan Lasak oli syvästi masentunut katkeran välierätappion jälkeen. Tuomarin hyväksymä Kanadan voittomaali sapetti.

Jan Lasak.

- Kanadan pelaaja kaatoi minut mailallaan, ei epäilystäkään. Siitä olisi pitänyt tuomita ilman muuta jäähy, Lasak vaikeroi.

- Tein ehkä virheen, kun lähdin seikkailemaan maalin taakse, mutta tuomari sortui tilanteessa vieläkin isompaan virheeseen.

- Jenkkituomari tiesi erheensä, ja hyvitti meitä lopussa antamalla Kanadalle jäähyjä, Lasak pohti.

- Se, mitä tapahtui, oli häpeällistä jääkiekkoilulle, Lasak tiivisti.

Slovakian työhevonen Vladimir Orszagh ei jäänyt pyörittelemään räikeää tuomarivirhettä, jonka seurauksena Kanada iski 2-1-voittomaalin.

- Urheilu on vain joskus tällaista. Tuomarit ja kaikki me teemme erehdyksiä. Hän puhalsi muuten hyvin. Yksi virhe, ja se koitui meidän kohtaloksi.

- En halua osoittaa tuomaria, koska totuuden nimissä meillä oli monta mahdollisuutta tasoittaa lukemat. Kanada pelasi vahvan puolustustaistelun, Orszagh totesi.

MM-pronssi kiinnostaa

Nashvillen laitahyökkääjä Orszagh painotti, että Slovakia tulee taisteleman kynsin hampain sunnuntain pronssiottelussa.

- Mitali on aina mitali. Ei niitä koskaan liikaa ole. Maailmassa on seitsemän kovaa kiekkomaata, joista jokainen voi voittaa kullan. Ei ole häpeä pelata kolmossijasta.

- Slovakialaisyleisö on ollut jo Ostravan alkulohkosta lähtien niin uskomatonta, että heidän takiaan finaalipaikan lipuminen harmittaa.

- Voitamme heille huomenna pronssin, Orszagh vannotti.

YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat