Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät

Painijat ja taekwondokat opiskelijoiden MM-kisoissa

urheilu

Seitsemän urheilijan vahvuinen suomalaisjoukkue osallistuu huomenna keskiviikkona alkaviin opiskelijoiden painin MM-kisoihin Puolan Lodzissa. Painimaajoukkueen päävalmentaja Pasi Sarkkinen luottaa joukkueen iskukykyyn, mutta toteaa samalla mitaleiden olevan tiukassa maailman johtavien painimaiden puristuksessa.

Painimaajoukkueen päävalmentaja Pasi Sarkkinen.

Edellisten kisojen menestyksen - Tuomo Mäntylä ja Jarkko Ala-Huikku painivat pronssia Edmontonissa 2002 - uusiminen on siten kovan työn takana.

Samanaikaisesti kisataan Patrassa, Kreikassa opiskelijoiden taekwondon maailmanmestaruuksista. Suomen joukkue kärsi valitettavan takaiskun Heli Väisäsen loukkaannuttua EM-kisoissa, mutta Jaakko Pitkänen ja Olympialaisiin valmistautuva Teemu Heino pitävät Suomen lippua korkealla.

Kesä- ja heinäkuu on vilkasta aikaa opiskelijoiden arvokisojen suhteen. Seuraavia suomalaisittain kiinnostavia opiskelijoiden MM-kisalajeja ovat beach volley (Thaimaa 16.-20.6.), suunnistus (Tsekki 22.-26.6.), triathlon (Espanja 2.-3.7.) ja jousiammunta (Espanja 21.-24.7.).

YLE-STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat