Korikouvot luopuu paikastaan miesten I divisioonassa

urheilu

Suomen mestari -sikermä Kouvojen kakkosjoukkue Korikouvot luopuu miesten I divisioonapaikastaan. Asiasta on päättänyt Kouvojen johtokunta, joka tiedotti päätöksestään 2.6.

Kouvojen mestarijoukkueen pelaajarunko säilyy suurelta osin entisellään.

Korikouvot pelasi I divisioonassa viimeiset neljä pelikautta. Luopumispäätöksen perusteluissaan Kouvot mainitsee mm. divisioonan olevan taloudellisesti liian raskas seuran kakkosjoukkueelle ja seuran pelaajamateriaalin sopivan paremmin 22-vuotiaiden ja A-poikien sarjoihin.

Kouvojen 22-vuotiaiden ja A-poikien joukkueet pyrkivät tulevalla kaudella ikäluokkiensa mestaruussarjoihin ja pelaavat ottelunsa Kuusankoskella.

Korikouvojen luopumisen myötä vapautuneen miesten I divisioonapaikan kohtalosta päättää myöhemmin Koripalloliiton liittohallitus.

Mäkelästä Kouvojen kakkosluotsi

Kouvot on käynnistänyt Kouvot 2007 -kehitysohjelman, jonka pääpaino on junioritoiminnassa ja sen kehittämisessä. Kehitysohjelman ensimmäisenä askeleena on julkistettu Petri Mikkolan palkkaus Kouvojen junioripäälliköksi. Mikkola on aloittanut uudessa tehtävässään 1.6. Hänellä on edessään kovat haasteet seuran junioritoiminnan määrällisessä ja laadullisessa kehittämisessä.

Kouvojen edustusjoukkueessa on myös tapahtunut. Päävalmentaja Jouni Grönroosin avuksi kakkosluotsiksi on kiinnitetty Jarno Mäkelä. Mestarijoukkueen pelaajarunko säilyy suurelta osin entisellään. Seuralla on kuuden pelaajan kanssa sopimus jatkosta, joskin parhaillaan Espanjassa näytillä olevalla Ville Kaunistolla on mahdollisuus siirtyä ulkomaille. Kouvot neuvottelee myös Luke Deanin kanssa jatkosopimuksen tekemisestä. Kouvot on asettanut ensi kauden tavoitteekseen Suomen mestaruuden sekä Suomen Cupin voiton.

YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat