Kotka haki pisteen Interiltä

Jalkapalloliigan mitalitaisteluihin mielivä Inter koki taas takaiskun, kun vieraskentillä yleensä vaatimattomasti pelannut KooTeePee ylti pistejakoon tuloksella 1-1. Peliin nähden tulos oli oikeudenmukainen.

Ottelu oli melko avointa peliä, jossa hyökkäykset vyöryivät puolelta toiselle. Kummankin joukkueen ongelmana vain oli tehojen puuttuminen maalitilanteissa.

- TPS-tappioon nähden nyt oli valoisampaa sikäli, että saatiin sentään tilanteita aikaan, vaikka niitä ei kunnolla pystytty päättämään, Interin valmentaja Kari Virtanen totesi.

Kotkan komentaja Janne Hyppönen ei ollut tyytyväinen, vaikka piste sinänsä olikin ihan hyvä.

- Ehkä tässä tulee ahneeksi, mutta kyllä pitäisi saada enemmän tulosta aikaan. Uskallusta ja päättäväisyyttä kaivataan maalin eteen, Hyppönen murisi.

Ottelun kummatkin maalit olivat hieman puolustusten lipsahduksia. Jussi Kinnaslampi vei Kotkan johtoon, kun Jussi Pellikka Interin huonon purun jälkeen antoi pitkän syötön vapaaksi unohdetulle Kinnaslammelle.

Interin tasoituksen pani maaliin joukkueen terhakkain hyökkääjä Pablo Parmo Kotkan puolustuksen söhriessä.

Parmon lisäksi Interin parhaita olivat innokkaasti hyökännyt laitapuolustaja Janne Oinas ja toinen puolustaja Mats Gustafsson. Mathias Lindström palasi loukkaantumisensa jälkeen taas puolustukseen.

Kotkan puolustusta johti vahva ja ulottuvainen Jussi Kinnaslampi. Toni Koskela oli keskikentän pelinrakentajana kohtalainen.

YLE-STT