Mitring ja KuPS jatkosopimukseen

Istvan Mitring jatkaa jalkapalloliigaan nousseen Kuopion Palloseuran maalivahtina. KuPS kertoi maanantaina solmineensa 35-vuotiaan jalkapalloilijan kanssa yksivuotisen sopimuksen.

KuPS nähdään taas ensi kaudella jalkapalloliigassa.

Mitring pelasi KuPS:n maalilla kaikki 26 Ykkösen ottelua ja piti maalinsa koskemattomana 10 pelissä päättyneellä kaudella. Jalkapallon Pelaajayhdistys valitsi hänet Ykkösen kauden parhaaksi pelaajaksi.

Mitring siirtyi vuosi sitten Kuopioon Myllykosken Pallosta. MyPassa hän pelasi 110 liigaottelua 1999-2003.

Mathias Lindström Allianssiin

Hopeajoukkue Allianssi on vahvistanut puolustustaan hankkimalla toppari Mathias Lindströmin riveihinsä. Lindström, 23, siirtyy vantaalaisseuraan Turun Interistä, jota hän on edustanut neljä kautta.

21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin aiemmin kuulunut Lindström on pelannut liigassa kaikkiaan 100 ottelua ja viimeistellyt niissä kahdeksan maalia. Paraisilla jalkapallo-oppinsa saanut toppari on tätä ennen edustanut liigatasolla vain Interiä.

Jensen ja Aalto jatkavat HJK:ssa

HJK on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen ruotsalaistoppari Joakim Jensenin kanssa. Jensen, 30, aloittaa näin neljännen kautensa HJK:n paidassa.

Suomeen Jensen saapui kaudelle 1999 ja pelasi kaksi ensimmäistä kauttaan Pohjanlahden tällä puolen Turun Interin riveissä ennen siirtymistään Helsinkiin. Ruotsissa Jensen on edustanut IFK Uddevallaa ja Ljungskile SK:ta.

Päättyneellä kaudella Jensen pelasi HJK:ssa 23 liigaottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia. Kaikkiaan topparilla on liigaotteluita koossa 139 ja niissä on syntynyt 15 täysosumaa

HJK on solminut jatkosopimuksen (1+1) myös laitapuolustaja Iiro Aallon kanssa. Aalto, 27, siirtyi HJK:n riveihin Hakasta kaudelle 2002. Viime kaudella hän pelasi yhtä lukuun ottamatta kaikissa HJK:n liigaotteluissa. Kaikkiaan raumalaislähtöisellä Aallolla on liigakokemusta 91 ottelun verran.

HJK on myös vahvistanut valmennusporrastaan. Kaudella 2005 Keith Armstrongin kakkosmiehenä toimii Abdou Talat. Talat vastaa myös Kakkosessa pelaavan Klubi 04:n valmentajan tehtävistä.

STT-YLE