Hyppää sisältöön

Detroit, Miami ja Seattle kotivoittoihin

Koripallon NBA-liigan hallitseva mestari Detroit ja itäisen konferenssin kärkijoukkue Miami sekä lännen Seattle siirtyivät kukin jo 2-0-johtoon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Kotivoittoihin päättyneissä otteluissa Detroit voitti Philadelphian 99-84, Miami New Jerseyn 104-87 ja Seattle Sacramenton 105-93.

Detroitin tähtiä olivat Richard Hamilton ja Chauncey Billups 23 ja 20 pisteellään. Myös Rasheed Wallacen panos voittoon oli merkittävä. Wallace pussitti ottelussa 15 pistettä, joista 11 ottelun ratkaisseella kolmannella neljänneksellä.

Detroit on voittanut nyt kolmetoista viime ottelua neljästätoista. Jatkopaikka on jo katkolla viikonloppuna, kun Detroit kohtaa Philadelphia vieraskentällä lauantaina ja sunnuntaina.

Seattlen pisterohmuja olivat Ray Allen (26) ja Jerome James (19). Miamissa puolestaan Shaquille O'Neal ja Dwyane Wade tehtailivat yhteensä 31 pistettä. Voittoa oli rakentamassa myös penkiltä tullut Alonzo Mourning, joka teki 16 minuutissa 21 pinnaa ja ehti lisäksi riistää yhdeksän levyriä.

.
.