Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Urheiluruutu

Lundén huippuvireessä Floridassa

Reija Lundén aloitti keilailun maailman rankingin finaaliturnauksen Lake Walesissa Floridassa kaatomylläkällä. Espoolainen maajoukkuekeilaaja kaatoi ensimmäiset kahdeksan sarjaa 242:n pisteen keskiarvolla ja johtaa naisten alkukisaa ylivoimaisesti.

urheilu

Lundén kellisti 1936 pistettä ja karkasi 95 pisteen johtoon ennen Ruotsin Helen Johnssonia. Lundénin paras sarja tiistain pelissä oli 289 ja huonoin 212.

Miesten kilpailussa Pasi Uotila oli mainio. Espoolainen on toisena venezuelalaisen Arturo Hernandezin jälkeen. Uotila kaatoi kahdeksaan sarjaan 1872 ja Hernandez 1958 pistettä.

- Tulos tyydyttää, Uotila sanoi tyytyväisenä peliinsä.

Peliinsä tyytymätön Jouni Helminen on kahdeksantena eli viimeisellä jatkopaikalla tuloksella 1726. Helmisen päätti päivän osuvasti sarjoihin 269 ja 257.

- Onneksi sain edes ne, että pysyin pelissä mukana.

Kimmo Lehtonen ailahteli ja on 10:s tuloksella 1712.

Turnauksessa rataolot vaihtelevat päivittäin ja jopa kesken otteluiden. Myös viime vuonna Moskovassa Lundén johti naisten kilpailua nk. lyhyt öljy -kelien jälkeen avauspäivänä.

Alkukilpailu päättyy torstaina ja loppuottelut ovat lauantaina. Alkukilpailusta pääsee 24 sarjan jälkeen jatkoon kahdeksan keilaajaa.

Lähteet: STT-YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat