Suora

  • Jääkiekon EHT-turnaus, Ruotsi - Venäjä
  • Jääkiekon EHT-turnaus, Tshekki - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Jääkiekon EHT-turnaus, Ruotsi - Venäjä
  • Elävä arkisto esittää

Frosts Oilbaron kesti vastoinkäymiset Vermossa

Kari Rosimon ajama Frosts Oilbaron oli paras Vermon keskiviikkoravien päälähdössä ja saavutti samalla tämän vuoden ensimmäisen voittonsa. Ruotsalaisoriin omistaja Reima Kuisla kuittasi siitä 4 000 euroa.

urheilu

Olosuhteet menivät lähdön aikana todella huonoiksi, kun raju sadekuuro pyyhkäisi radan yli. Frosts Oilbaron joutui juoksemaan suurimman osan 2 600 metrin matkasta vielä toista rataa ilman vetoapua, mutta voimat riittivät silti hienosti maaliin asti.

Lähdön suosikki Goodbye Charlie ei viihtynyt kurjissa oloissa, ja taaempaa parhaiten kirineen Indurin Starin nousu päättyi laukkaan maalisuoran alussa. Mr Spender pinnisti sen jälkeen lähimmäs Frosts Oilbaronia.

Kuusivuotiaaksi varttunut Frosts Oilbaron on menestynyt Ruotsin puolella mainiosti, vaikka on päässyt kilpailemaan varsin vähän. Viime talven se oli vaivojen takia Lapissa Jouko Kankaan hoivissa ja siirtyi sieltä vasta muutama viikko sitten Tommi Ala-Nikkolalle, joka yrittää pienillä varustemuutoksilla saada Frosts Oilbaronin ravaamaan niin hyvin kuin se onmahdollista.

Mauno Kivilahti toi suomenhevoskohteisiin Keravalta kaksi suosikkia, joista Vieskerin Viri hoitikin leiviskänsä upeasti. Enemmän pelattu Sävelen Arttu sen sijaan jäi kolmanneksi, kun I.P. Vektori puolusti johtopaikkaa.

Vauhti rauhoittui reippaan avauksen jälkeen, ja Juha Utalan ajama I.P. Vektori piti kärkipaikkansa maaliin asti. Hyvän vetoavun turvin kärkiryhmään edennyt Tsunami kiri tosin niin hyvin, että järjestys jouduttiin varmistamaan.

Päätöskohteen ylivoimaisesti vienyt Silver Quattro oli Vieskerin Virin ohella toinen pitänyt suosikki V5-kohteissa. Sierra High aiheutti pitkällä matkalla pienoisen yllätyksen, ja rivin arvoksi muodostui 259,40 euroa.

Lähteet: STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat