Hyppää sisältöön

HJK:n Joakim Jensen kesäkuun liigapelaaja

Jalkapalloliiga on valinnut HJK:n topparin Joakim Jensenin kesäkuun liigapelaajaksi. Alkukaudesta loukkaantuneena ollut Jensen palasi toukokuussa vahvasti HJK:n keskuspuolustukseen.

Varmaotteinen ruotsalainen on johtanut Klubin puolustusta tyylikkäästi ja ehtinyt puolustustehtäviensä lisäksi myös maalintekoon jo peräti viidesti. Kolme osumista syntyi kesäkuun aikana.

- Olihan valinta pieni yllätys. Olen pelannut omasta mielestäni ihan hyvin, joten ehkei tämä nyt ihan jättiyllätys kuitenkaan ole. On totta kai kuitenkin hienoa saada tällainen tunnustus, Jensen totesi.

Kesäkuun tähdistöjoukkueeseen valittiin pelaajia kaikkiaan kuudesta liigaryhmästä. Vahvimmin edustettuina ovat sarjakärkeen kesäkuussa noussut MyPa sekä Inter, jotka molemmat saivat joukkueeseen kolme pelaajaa. Lisäksi MyPan päävalmentaja Ilkka Mäkelä valittiin kuukauden valmentajaksi.

- Otan valinnan sellaisena, että se kohdistuu koko valmennustroikkaan. Tietyllä tapaa KuPS-peli toukokuun lopulla oli kulminaatiopiste meidän kaudellamme. Hyökkäyksiin löytyi luovuutta, kertasi Mäkelä.