1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Inter kuritti Lahtea

Inter kuritti mainion toisen jakson pelin jälkeen viime aikoina hyvin pelannutta FC Lahtea vetisellä Kupittaalla jalkapalloliigan rästiottelussa peräti 4-0. Voitto vei Interin sarjassa kolmanneksi ja se on pelannut kaksi ottelua kärkijoukkueita vähemmän.

- Kenttä oli molemmille vaikea, mutta pelimme sujui aika hyvin. Syötöt menivät paikoilleen ja tehoa löytyi, iloitsi Interin valmentaja Kari Virtanen.

Lahden Harri Kampman oli pettynyt.

- Tämä aivan jotakin muuta kuin viimeaikaiset ottelumme. Nytkään emme olleet oikeastaan kovin paljon huonompia, mutta Interin tehokkuus oli tyrmäävää. Meidän oli 0-2-tilanteessa muutettava pelityyliämme ja se toi sitten vielä lisää takaiskuja.

Interin paras oli puolustaja Henri Lehtonen. Hän iski kopion Intertoto-ottelussa Islannissa tekemästään maalista, kun takanurkkaan suunnattu keskitys yllätti maalivahti Slawutan. Heti perään Tomi Petrescu ampui komeasti 2-0. Vasta 73. minuutilla kentälle tullut Aristides Pertot ehti ampua vielä kaksi hallittua osumaa.

Diego Corpache Interin keskustukena pelasi mainion pelin. Maalivahti Magnus Bahne kunnostautui tarkan torjuntatyön lisäksi hyvillä avauksilla.

Lahden joukkue oli tasaisen saamaton. Toni Järvinen onnistui avausjaksolla pitämään hyvin kurissa Interin pelätyn maalitykin Serge N'Galin.