SSV luopuu Janne Tähkästä

Miesten salibandyn kahden edelliskauden Suomen mestarijoukkue, helsinkiläinen SSV on luopumassa Janne Tähkästä. Tähkä ei viime kaudella pelannut liigassa mailasopimusta koskevan ristiriitaisuuden vuoksi.

urheilu

- Vaikka Janne Tähkällä on SSV:n kanssa voimassa oleva sopimus, on Janne päätetty myydä toiseen seuraan, mikäli sopimuksesta päästään yhteisymmärrykseen, kertoo SSV:n pelaajasopimuksista vastaava manageri Kurt Westerlund.

- Kyselyitä on tullut jo useilta tahoilta sekä Suomesta että ulkomailta. Tarkoituksena on löytää Jannelle uusi seura mahdollisimman pian. Asiaan ei liity mitään dramatiikkaa, sanoo Westerlund.

Tähkä itse otti SSV:n ilmoituksen hymyssä suin vastaan.

- Olen iloinen, jos he sanovat asian noin päin. Se käy minulle mainiosti ja ymmärrän heitä hyvin, Tähkä sanoi.

Ensi kauden joukkue on kuitenkin vielä Tähkällekin avoin.

- Jos Suomessa aion pelata, ja haluan olla sarja-avauksessa, päätös pitäisi tehdä tämän viikon loppuun mennessä. Muutama mielenkiintoinen ulkomaan kuviokin on. Väittäisin, että mahdollisuus Suomessa pelaamiselle on oikein todennäköistä, Tähkä muotoili.

Tähkä pelasi osan viime kaudesta Sveitsin liigassa Kloten-Bülach Jetsin riveissä. Hän on pelannut yhdeksän kautta ja 204 runkosarjaottelua (192+100=292) liigassa seuroinaan Team Botby, Viikingit, HIFK, Josba ja SSV.

Lähteet: YLE-STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat