Suora

  • Kalevan kisat

Janne Tähkä siirtyy Seinäjoelle

Salibandypelaaja Janne Tähkä pelaa alkavalla kaudella Seinäjoen Peliveljien (SPV) riveissä. Tähkä ja viime kaudella liigassa kahdeksanneksi sijoittunut SPV ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen.

urheilu

Tähkän mukaan Lasse Riitesuon siirtyminen Jyväskylän Happeesta SPV:hen oli siirron yksi pääsyy.

- Lassen syytä tai ansiota. Hän vaikutti päätökseen eniten. Hän sai kesällä hullun idean päähänsä, jolla hän alkoi villitsemään mielikuvitustani. Itse olin jo laittamassa pensseleitä pussiin, koska ajattelin, että en minä enää jaksa, Tähkä kertoi STT:lle puhelimitse.

- Ajattelin, että Seinäjoella olisi mukava urheilla, sillä siellä on nouseva salibandykulttuuuri. Henkilökohtaisia tavoitteita minulla ei ole koskaan ollut, mutta haluan auttaa joukkueen mahdollisimman pitkälle.

- Liiton puolesta olen edustuskelpoinen. Olen kesän treenannut normaalisti, en ole pitänyt pitempiä taukoja. Pelitempo kuitenkin puuttuu, koska en ole päässyt vetämään lajia niin paljon kuin olisin halunnut.

Kahden edelliskauden mestarijoukkue, helsinkiläinen SSV luopui Tähkästä syyskuun alussa, vaikka osapuolilla oli alkavaa kautta koskeva sopimus.

Tähkä ei pelannut viime kaudella liigassa mailasopimusta koskevan ristiriidan vuoksi. SSV vuokrasi Tähkän tammikuussa Sveitsin NLA-liigassa pelaavaan Kloten-Bülach Jetsiin loppukaudeksi.

Tähkä on pelannut yhdeksän kautta ja 204 runkosarjaottelua (192+100=292) liigassa seuroinaan Team Botby, Viikingit, HIFK,Josba ja SSV.

Lähteet: STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat