Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Luoto kaukana jatkopaikasta

Mika Luodon eteneminen keilailun tämänvuotisessa maailmancupissa on ollut kahden päivän jälkeen verkkaista Slovenian Ljubljanassa. Luoto on 12 sarjan jälkeen vasta sijalla 55, ja hän on jäänyt 24. sijasta eli jatkopaikasta yli 200 pistettä.

urheilu

Luoto voitti maailmancupin kolme vuotta sitten Riiassa ja pääsi tänä vuonna mukaan, kun Suomen-karsinnan voittaja Lasse Lintilä luopui paikasta ja lähti pelaamaan Weber-cupia Englantiin.

Luoto on keilannut Ljubljanassa vaisusti. Ensimmäisenä päivänä maanantaina hän keilasi kuuteen sarjaan 1106 ja tiistaina 1150. Luodon yhteistulos 12 sarjaan on 2256, kun tällä haavaa 24:ntenä oleva Dominikaanisen tasavallan Victor Richards on koonnut 2483 pistettä.

24 sarjan jälkeen 24 keilaajaa pääsee jatkoon eli Luodon pitää keilata jäljellä olevat 12 sarjaa huomattavasti alkua paremmin ja kohentaa lisää, jos mielii vielä päästä kahdeksan joukkoon ja pudotuspeleihin.

- Ei vain löydy toistoa, ei lähde samanlaisia heittoja. Välillä saa ihan hyviä heittoja, mutta sitten tulee taas joku huono, josta jää aina pahoja paikattavia. Erityisesti tänään jäi paljon reikiä ja tuli myös puhkaisuja, Luoto selvitti.

- Nyt vain pitäisi tulla jo aika paljon kahteen viimeiseen osioon. Sitten on vielä lisää matkaa sinne kahdeksan joukkoon (pudotuspeleihin). Täytyy nyt huomenna kokeilla sellaista rauhallista palloa, jos sitten saisi myös virheet minimoitua ja heitot lähtemään paremmin, Luoto mietti.

Tiistaipäivän hahmo oli Ruotsin Anders Öhman, joka keilasi kuuteen sarjaan yhden 300-sarjan (uran 19:s) avulla kerrassaan 1536 pistettä ja nousi 51. sijalta neljänneksi (2664). Kärjessä on edelleen Kanadan Michael Schmidt tuloksella 2872 pistettä.

Lähteet: STT

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat