Suora

  • Lumilautailun MC: Seiser Alm, slopestyle
  • Miesten normaalimatka, Pokljuka

Jääpallon MM-kisat alkoivat murskavoitoin, katsojat vähissä

Jääpallon MM-kisat alkoivat Tukholmassa Venäjän murskavoitolla. Kisojen ensimmäisessä ottelussa Norja hävisi Venäjälle maalein 2-12 . Ensimmäisessä erässä Venäjä pyöritti Norjaa miten tahtoi, ja erä päättyi 9-1 Venäjän hyväksi.

urheilu

Tukholman Zinkensdamin kentällä pelattu ottelu keräsi 512 katsojaa.

Ottelun jälleen Zinkensdamin kentällä pidettiin MM-kisojen viralliset avajaiset ja niiden päätteeksi alkoi peli Ruotsi-Kazakstan.

Niukasti yleisöä MM-jääpallon katsomossaPelit kulkivat, maaleja syntyi, mutta yleisö loisti poissaolollaan Zinkensdammin uusitulla jääpallostadionilla Tukholmassa. Leudosta ja aurinkoisesta talvisäästä huolimatta kisat avanneessa Norja-Venäjä-ottelussa oli vain 512 katsojaa.

Ruotsi-Kazakstan-ottelun maalijuhla luvuin 14-1 keräsi parisen tuhatta katsojaa. Sen verran on yleisöä normaaleissa sarjaotteluissa Ruotsissa.

Kun Suomi ja Valko-Venäjä aloittivat pelinsä lämpimässä talvi-illassa, yleisöä oli lehtereillä vain kourallinen, korkeintaan jokunen kymmenen. Tukholman seudun runsas suomalaisväestö ei taida olla jääpallon ystäviä, koska Suomen maalijuhla 13-1 ei kiinnostanut.

Sunnuntaina pelit kovenevat, ja Suomi kohtaa Ruotsin Eskilstunassa. Eskilstunan Suomiseura on luvannut järjestää katsomoon vähintään 1 500-2 000 ruotsinsuomalaista katsojaa.

Lähteet: STT-YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat