Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • Tanssin Grand Slam, vakiotanssit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK
  • Urheiluruutu
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kari Mänty urheiluohjelmien vetäjäksi

Kari Mänty on nimitetty uudistetun YLEn urheilun päälliköksi. Mänty on jatkossa vastuussa TV:n, Radion ja Onlinen urheiluohjelmien sisällöstä. Mänty siirtyy uudistetun YLE urheilun päälliköksi alkavan syksyn aikana.

urheilu

Mänty on toiminut Lontoon-kirjeenvaihtajana 1986-1990, TV1:n urheilupäällikkönä 1991-1996 ja Pohjalaisen päätoimittajana 1996-2002.

Mänty siirtyy YLE urheilun päälliköksi radion uutis- ja ajankohtaisohjelmien ohjelmajohtajan paikalta.

Syksyn mittaan tehtävissään aloittava Kari Mänty vastaa urheilupäällikkönä kaikesta YLE-urheilun TV:n, radion, netin kuin mobiilipuolenkin uutisista.

- Lähetyksiä tullaan hiomaan entistä paremmiksi ja journalistisesti entistä terävämmiksi, jotta katsojat viihtyvät urheilun parissa. Entiseen ei pidä jäädä makaamaan, vaan kiristyvässä urheilujournalismissa pitää kehittyä.

- Olen journalismin kymmenottelija. Elämähän on suoraa lähetystä. Urheilujournalismi on kiehtova alue, Mänty summasi pääsyyt paluuseensa urheilun saralle kymmenen vuoden tauon jälkeen.

YLE elää parhaillaan urheilunkin keskuudessa tarkan euron linjaa. Kari Mänty aikoo pistää asiat uuteen uskoon.

- Urheilu on yksi YLEn painopistealue. Se on fakta, ja yhtä totta on sekin, että meidän pitää tehdä entistä vähemmillä resursseilla entistä parempaa laatua. Meidän pitää katsoa tarkemmin, mihin rahat sijoitetaan.

- Tietysti tällä tiellä ei voi olla loputtomiin, Mänty lisäsi.

- Jotta säilytämme urheilun vahvan aseman jatkossakin, meidän täytyy toimittaa omaehtoisia uutisia enemmän omaleimaisilla lähetyksillä.

Lähteet: YLE

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat