Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Tammer-turnaus alkaa torstai-iltana

27. Nyrkkeilyn Tammer-turnaus alkaa torstai-iltana Pyynikin hallissa Tampereella. Suomen edustajina avaussarjoissa ottelevat Pasi Silvennoinen, Joonas Koivuranta, Sami Selesmaa, Jyri Naskali, Wael al Khaghani ja Jesse Palanto.

urheilu

Torstaiaamun lääkärintarkastuksessa ja punnituksissa oli mukana lopulta70 nyrkkeilijää 17 maasta, joten turnauksen kuudessa ottelutilaisuudessanähdään ihannemäärä otteluja.

Etukäteen tiedetyt viisumiongelmat pudottivat pois Nepalin, Jordanian, Tunisian joukkueet sekä osan Valko-Venäjän joukkueesta. Mongolian miehistö ei saanut lentojaan järjestettyä ja jäi kotikentälle.

- Välillä näytti jo pahalta niin aikataulun kuin taloudenkin osalta,mutta onneksi päädyimme parhaaseen mahdolliseen nyrkkeilijöiden määrään. Yksittäisiä nyrkkeilijöitä jää aina joukkueista pois viimeistelyleirienpikku kolhujenkin vuoksi, mutta nyt muutamalla maalla oli myös muitaongelmia, vahvisti pääsihteeri Aarno Laukkanen.

Etukäteen tiedettiin viisumiongelmat, joista saatiin esimakua edellisviikon karaten MM-kisoissa Tampereella.

- Nepalin joukkue ei saanut viisumeitaan kuntoon. Samasta syystä jäivätpois Jordania,Tunisia ja osa Valko-Venäjän joukkueesta.

Sen sijaan Mongolian katoamisen syy oli harmittava.

  • Mongolian miehistö sai viisumin ja heillä oli lentolippukin Tampereelle asti, mutta joukkue hyytyi sitten kotikentälleen. Lennot oli buukattu yli, eikä vaihtoehtoisia reittejä löytynyt aikataulun puitteissa, pahoitteli Laukkanen.

Tänään lyödään siis turnauksen ensimmäinen kierros. Perjantaina otellaan kello 13 ja 18, lauantaina kello 12 ja 17 ja sunnuntaina loppuottelut kello 14.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat