Koivuniemi karsiutui

Keilaaja Mika Koivuniemeä koetellaan, jälleen kerran. PBA-kiertueen Baltimoren-turnauksessa Yhdysvaltain itärannikolla Koivuniemi koki 14 sarjan alkukilpailussa kovia, sillä hän oli vasta 54:s ja karsiutui selvällä erolla jatkosta. Tämä oli jo neljäs kerta kuudessa turnauksessa kun Koivuniemi karsiutui 32:n jatkopeleistä.

- Pelasin päin honkaa. Jokin on nyt vialla. Yritän löytää vian ja korjata sen, Koivuniemi kertoi.

Koivuniemi ei keilannut huonosti. Siitä kertoo 219 pisteen keskiarvo, mutta muihin verrattuna hän sai keiloja nurin aivan liian verkkaisesti. Karsinnan voittaja vasuri Mike Scroggins huimisteli yli 249:n keskiarvolla. Koivuniemelle tuotti jälleen ongelmia kaatojen saaminen. Tästä kielii se, että hänen paras sarjansa (247) alkukisassa oli huonompi kuin Scrogginsin keskiarvo.

Kiertueella on enää yksi turnaus ennen joulutaukoa. Baltimoresta karavaani koukkaa ensi viikolla New Yorkin West Babyloniin ennen kahden viikon lomaa.

Palermaalle uran 24:s 300

Keilaaja Osku Palermaan mainio vire jatkuu. Myöhään torstai-iltana Vårbyssä suur-Tukholmassa Palermaa keilasi uransa 24. täysosuman eli 300-sarjan Djurgårdenin keilaseuran nimikkokisassa.

Ruotsiin ja Tukholmaan Palermaan houkuttelivat turnauksen lisäksi rauhaisat olot ja ruotsalainen rakastettu.

- En viitsinyt olla kotona, kun siellä on putkiremontti. Ja mielellään sitä on kihlatun luona, espoolainen Palermaa kertoi.

Kyseessä on länsinaapurin SuperSix-kiertueen kilpailu. Palermaan alkukilpailutulos oli 1 353, ja se oikeuttaa tässä vaiheessa viidennelle sijalle. 300-sarja syntyi samalla pallolla, jolla hän onnistui tempussa kaksi kertaa maailmancupissa Venezuelan Caracasissa.

- Aina se on kiva tehdä 300.

Turnauksen finaali on sunnuntaina.