Kiira Korpi on vuoden 2006 Rehti Urheilija

Tahko Pihkala -seuran jakama Rehti Urheilija -palkinto myönnetään tänä vuonna taitoluistelija Kiira Korvelle. Raadin perusteluissa Kiira Korpea kiitetään reippaasta olemuksesta ja iloisesta elämänasenteesta, jotka ovat omiaan kannustamaan nuoria harrastamaan liikuntaa.

urheilu

- Kiira Korpi on näyttänyt, että tuloksia tulee lahjakkuuden lisäksi kovalla työllä. Korven esiintyminen jäällä ja haastatteluissa ilmentävät rehtiä urheilua parhaimmillaan, Tahko Pihkala -seurasta perustellaan valinta.

Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Kuvalehden myöntämä tunnustus jaetaan nyt 22. kerran. Aikaisempien palkittujen joukossa on monia tunnettuja huippu-urheilijoita, kuten hiihtäjät Marja-Liisa Kirvesniemi ja Juha Mieto, keihäänheittäjä Tapio Korjus, painija Pekka Rauhala, kävelijä Valentin Kononen ja uimari Hanna-Maria Seppälä.

Palkinto luovutetaan Kiira Korvelle Mikkelin jäähallissa taitoluistelun SM-kilpailujen päätöstilaisuudessa sunnuntaina.

Rehti Urheilija -palkinto on 18-vuotiaalle Kiira Korvelle jo toinen huomattava kunnianosoitus kuluvana vuonna. Syksyllä nimittäin Nuorkauppakamari valitsi Korven Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.

Lähteet: YLE-STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat