Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Janne Heikkinen taas vahvasti esillä

Janne Heikkinen jatkoi vahvoja esityksiään tasokkaassa Puolan lentopalloliigassa. Heikkinen kuului kentän näkyvimpiin hahmoihin, kun Belchatow kaatoi Radomin 3-0 (25-21, 26-24, 25-19) ja vankisti kärkipaikkaansa.

urheilu

Suomalainen sai nyt tavallista enemmän hyökkäystavaraa ykköspassari Maciej Dobrowolskin palattua tositoimiin. Sairastuvalta ilmestynyt Dobrowolski käyttää paljon senttereitä.

- Koko joukkueen peli kulki lupaavasti. Nyt voimme lähteä hyvillä mielin Espanjaan, Heikkinen viitasi Mestarien liigan kamppailuun.Belchatow matkustaa torstaiksi Espanjaan ja kohtaa Palma Mallorcan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

- Olemme panostaneet viime viikot treenaamiseen kotimaisten pelien kustannuksella. Nyt pitäisi saada parhaat tehot irti, Heikkinen pohjusti.

Vatsatauti pudotti Miika Heikkisen

Raju vatsatauti pudotti keskitorjuja Miika Heikkisen lähes viikoksi Hypo Tirol Innsbruckin riveistä. Heikkinen sairastui itävaltalaisjoukkueen käytyä Venäjällä Mestarien liigan kamppailussa.

- Yritin vetää yhdet treenit, mutta hommasta ei tullut mitään, Heikkinen kuvaili.

Näin suomalainen oli sivussa Innsbruckin kohdatessa toisen itävaltalaisjoukkueen hotVolleys Wienin Keski-Euroopan liigan kamppailussa. Wien vei voiton 3-0 (25-23, 25-21, 25-22).

- Meillä oli ongelmia tasaisesti kaikilla osa-alueilla. Wien hallitsi tapahtumia koko ajan reippaalla pelillä, Heikkinen tuumi.

Petteri Laurilalle potku-uhkaus

Kolmella tappiolla Turkin lentopalloliigan alemman loppusarjan aloittaneessa istanbulilaisessa Galatasarayssa kuohuu. Tilanne muuttui entistä sekavammaksi, kun joukkue hävisi vieraissa Manavgatille 1-3.

- Jo edellisen pelin jälkeen presidentti kävi kopissa huutamassa kalju punaisena. Hän ilmoitti, että mikäli otteet eivät parane, saavat valmentajat ja puolet pelaajista mennä. Pelataan kuulemma sitten loput pelit vaikka junnuilla, Galatasarayn suomalaispassari Petteri Laurila kertoi.

Myös Laurilan oma pesti saattaa olla katkolla.

- Saapa nähdä onko vielä töitä huomenna. Meidän ongelmamme ovat moninaiset ja juontuvat ensi alkuun epävarmasta vastaanotosta.

Tällä hetkellä Galatasaray on kuusi pistettä viimeisen säilyjän paikasta perässä. Pelejä on toki vielä 13, mutta muutoksen pitäisi tapahtua nopeasti.

- Nyt ollaan kyllä selkä suorana seinää vasten, Laurila tunnusti.

Arto Hannia ei kyselty maajoukkuerinkiin

Turkin lentopalloliigassa mestaruutta tavoittelevan SSK Ankaran peliä pyörittävä Arto Hanni ei yllättynyt, vaikka hänen nimensä puuttuikin viime viikolla julkaistulta 22 pelaajan maajoukkuelistalta.

- Ei kyselty, joten en osannut valintaa sen kummemmin odottaakaan. Se juttu ei ole ollut enää viime aikoina ihan päällimmäisenä mielessä, vuodenvaihteessa Belgian arvostetun seurajoukkueturnauksen parhaaksi passariksi valittu Hanni sanoi.

Passareita maajoukkueessa ovat Eskon veljekset Mikko ja Antti, Simo-Pekka Olli sekä Joni Markkula.

- He ovat parhaita, koska heidät on sinne valittu, Hanni tiivisti kantansa.

Ankara on pelannut ylemmässä loppusarjassa kolme ottelua ja hävinnyt niistä kaksi, kun istanbulilainen Belediyes kävi hakemassa niukan 3-1-vierasvoiton.

- Kaikki tappioerät kääntyivät jatkopalloilla kaverille. Tämä ottelu oli otettavissa, Hanni tunnusti.

Riikka Lehtoselle kolmas voitto putkeen

Riikka Lehtosella oli upea viikonvaihde Japanin lentopalloliigassa. Lehtosen edustama NEC voitti kolme ottelua ja nousi sarjataulukossa kahdeksanneksi. Kovan urakan päätteeksi kaatui maanantaina Hitachisawa 3-0 (25-16, 25-23, 25-18).

  • Nyt koko joukkueella on hyvä mieli. Mikäli parannamme tätä tahtia, voimme nousta vaikka kuinka korkealle, Lehtonen iloitsi.

Lehtonen tehtaili 14 pistettä ja oli tokiolaisjoukkueen ykköshahmo tuttuun tapaan.

- Oma peli kulki mukavasti. Kaikki osa-alueet toimivat, Lehtonen summasi.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat