Saarelainen toiseksi Ranskassa

Sari Saarelaisen kausi sai hienon jatkon Ranskassa Prix de Pelussi –ajossa. Saarelainen sijoittui kisassa toiseksi.

Saarelaisen tiimi Chirio Forno d'Asolo Colavita yritti kisan aikana irtiotoilla hajottaa porukkaa, ja kolmannella kierroksella irti lähtivät Svetlana Pauliukaite ja Amelie Rivat mukanaan. Parin minuutin päästä Saarelainen nykäisi ratkaisevan irtioton ja ajoi kahden naisen irtiottoporukan kiinni.

Rivat kuitenkin kieltäytyi tekemästä töitä ja lähti viimeisellä kierroksella irti. Pauliukaite putosi ja Saarelainen jäi yksin Rivatin ja Pauliukaiten väliin.

- Tänään oli hyvä päivä, vaikka ranskalaisen taktikointi hieman harmittaakin. Rata oli oikein sopivan mäkinen minulle. Kyllähän podium-sijoitus tuntuu aina hyvälle, totesi Saarelainen kisan jälkeen.

Mukana lähtijöissä oli muun muassa moninkertainen maailmanmestari Ranskan Jeannie Longo. Saarelaisen kausi jatkuu keskiviikkona GP Liberazione -ajossa Italian Cremassa.

- Creman kisa on profiililtaan tasainen. Lähden matkaan auttamaan tiimiä sekä hakemaan hyvää kuntoa kohti toukokuuta, jolloin on tärkeä kisamatka Kiinaan, Kanadaan ja USA:han, Saarelainen kertoi.