Veikkausliigan ratkaisut YLEn netissä

YLE Urheilu hemmottelee kotimaisen jalkapalloilun ystäviä tarjoamalla suorina lähetyksinä Veikkausliigakauden loppuratkaisut sekä TV:ssä että Internet-sivuillaan.

YLEn televisioimien Veikkausliigapelien sarja alkoi 1. lokakuuta, kun Tampere U ja HJK kohtasivat Ratinan stadionilla. Toisena otteluna YLE Urheilu tarjosi Haka-Honka -kamppailun, joka pelattiin 7.10. Valkeakoskella Tehtaan kentällä.

Tampere United on jo varmistanut mestaruutensa, mutta Haka ja TPS taistelevat muista mitaleista ja Eurocup-paikoista viimeisellä kierroksella.

YLE Urheilu televisioi päätöskierroksella HJK:n isännöimän koitoksen TPS:ää Mariehamnia vastaan lauantaina 27.10. Lähetys alkaa TV2:ssa kello 15.50 ja itse ottelu kello 16.00.

Samana iltana kello 16 alkavista otteluita Viikingit-Haka ja TamU-Honka nähdään suorana myös YLEn nettisivuilla. Vuosaaren ottelun selostaa Kimmo Porttila ja Tampereen kamppailun Jarmo Lehtinen. TV2:n pelin selostaa Niki Juusela, haastattelijana on Inka henelius ja asiantuntijana Martti Kuusela.

Kaikki lähetykset ovat katsottavissa kokonaisuudessaan myös jälkikäteen tällä sivulla noin muutama tunti otteluiden päättymisen jälkeen.

Ottelulähetykset (TV, internet)

1.10. Tampere United - HJK

TamU-HJK, 1. puoliaika

20.10. Tampere United - MyPa klo 16.00 (TV2, Internet)

TamU - MyPa