Dufva: Ei syytä huoleen

JYP kärsi kauden toisen kotitappionsa, vaikka olisi voinut voittaakin ottelun paremmalla maalinteolla. Valmentaja Risto Dufva seisoi tappiosta huolimatta selkä pystyssä median edessä 1-2-häviön jälkeen.

urheilu

JYP oli perjantaina totuuden nimissä Jokereita parempi kontrolloitujen hyökkäysten ja tekopaikkojen määrän suhteen. Ilman Jussi Markkasen liki täydellistä maalivahti-iltaa, olisivat pisteet jääneet kotijoukkueelle.

- Tappiosta huolimatta olen tyytyväinen otteluun. Kiekkoja emme vain pistäneet tarpeeksi pussiin, muuten kaikki toimi hyvin, Dufva painotti.

Tiistaina Hippoksella vieraili Kärpät (3-1-voitto) ja nyt siis Jokerit (1-2-jatkoaikatappio). Dufva oli mielissään viikon antiin.

- Puolustajiamme on arvosteltu kauden aikana. Kuitenkin kahta huippujoukkuetta vastaan päästimme varsinaisella peliajalla yhteensä vain kaksi maalia. Puolustaminen ei ole vain pakkien harteilla, vaan koko viisikon, Dufva evästi toimittajia.

Jokereiden vastuuvalmentaja Doug Shedden myönsi, että kahdeksan päivän pelaamattomuus näkyi joukkueen otteissa, varsinkin ensimmäisessä erässä.

- Pelituntuma oli kadoksissa aluksi. Olkoonkin, että se tokeni pelin vanhetessa. Erityisen mielissäni olen Jani Ritan puolesta. Sitä viimekautista Ritaa me tulemme tarvitsemaan tärkeissä otteluissa. Toivottavasti tämä oli hänelle uusi kauden alku, Shedden totesi.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat