Suora

 • Taitoluistelun MM: loppunäytös
 • Mäkihypyn MC: Tshaikovski, naisten kilpailu
 • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäki
 • Planica, miesten lentomäen kilpaillu
 • Urheilustudio
 • MC-finaali, Tshaikovski, naisten kilpailu
 • Tukholman Dota 2 -major: Finaalit
 • Urheilustudio
 • Oslo, naisten yhteislähtö
 • Quebec, naisten 15 km, takaa-ajo
 • Urheilustudio
 • Quebec, miesten takaa-ajokilpailu
 • Ampumahiihdon MC: Oslo, miesten yhteislähtö
 • Oslo, miesten yhteislähtö
 • March Madness: Tennessee - Iowa
 • Urheiluruutu
 • Urheilustudio
 • Taitoluistelun MM, loppunäytös
 • Oskari Mörö ja kiduttava epätietoisuus
 • March Madness: North Carolina - Washington
 • Urheiluruutu

Kansa kannusti Mika Myllylää palaamaan

Norjan entinen hiihtosuuruus Vegard Ulvang lähetti lumivyöryn liikkeelle sunnuntaina. Ulvang esitti Suomen Hiihtoliitolle toiveen, että se tukisi vaikeita aikoja kokenutta Mika Myllylää, jotta tämä voisi palata takaisin huippu-urheilun pariin. Asiasta ei innostunut pelkästään Hiihtoliitto tai Myllylä, myös Suomen kansa kaipaa kovasti mestarihiihtäjää takaisin hiihdon pariin.

urheilu

YLE Urheilun internet-sivuston kautta pystyi sunnuntaina jättämään terveisiä tai kommentteja Mika Myllylälle. Viestejä lähetettiin runsaasti, tässä terveisten satoa.

Viesteistä päätellen kansa on antanut anteeksi sankarilleen ja toivottaa lähes yhteen ääneen: Takaisin hommiin Mika!

LUKIJOIDEN KOMMENTTEJA (11.2. klo 11.00 mennessä)MIKA OLET ÄIJÄ, MEEHÄN HOMMIIN TAAS ! näytät junnuille miten hiihetää. Suolle puskemaan!


Mikalla paljon tietoa ja taitoa jaettavaksi ja kisakokemusta vaikka millä mitälla!
Ehdottomasti Myllylä mukaan. Toivon että Mika saa hyviä hetkiä vielä hiihtomaailmassa.Mikalle kannustusta!!!!
no sittenhän nämä kaikki muutkin "kärähtäneet, pitäisi palkata hiihtoliittoon". nämähän ne kyllä konstit tietää miten pärjätään.
Mika, ehdottomasti takaisin hiihdon pariin. Olet suomalaisen mieshiihdon kuningas edelleen!
Ilman muuta Myllylä takaisin huippu-urheilun pariin! Myllylän ja Isometsän kaltaisilla kavereilla olisi varmasti paljon annettavaa kotimaan hiihtourheilulle sekä mahdollisesti myös kansainväliselle hiihtourheilulle. Miksi jättää tietotaito käyttämättä?!
Hienoa! Toivon sydämestäni Mikalle paluuta "elämään"!
suomalaiset tarvitsee myllylää hiihdon parissa,toivon mikalle kaikkea menestystä myös huolto/valmennuspuolella
Kyllä Suomen Hiihtoliiton olisi jo aika tehdä jotain. Ihmeellistä, että ehdotukset tulevat Norjan suunnasta eikä Hiihtoliitosta!!
Mika hommiin.
Hieno juttu, jos Mika palaa urheilun pariin. Karismaattinen ammattimies, toivotan tervetulleeksi !!!
Mika Myllylä. Tsemppiä ja hiihdon pariin vain uudestaan!
Mika löydä itsesi ja taistele
Kärähtämiset kertovat vain suomalaisten lääkäreiden ammattitaidosta.
Ehdottomasti Mika takaisin huippuhiihdon pariin. On tätä kutsua jo odoteltukin ja odotellessa ihmetelty. Varmasti Mikalla on vielä paljon annettavaa hiihdolle ja suomalaisille. Jo aikanaan Mika antoi paljon Suomen hiihdolle, nyt on hiihdon aika antaa Mikalle. Menneet on jo unohdettu kuten Virpinkin osalta. Tsemppiä Mika!
Ehdottomasti on Mikalle annettava mahdolisuus nousta siitä kurjimuksesta missä hän on joutunut rypemään näinä vuosina. Kiitokset kuuluu Ulvangille käden ojennuksesta entiselle kilpakumppanille!
Aivan huikea juttu, että nousi mediassa pinnalla maailmanmestari Myllylä. Hän ansaitsee ehdottamasti tukea ja kannustusta urheilun pariin. Elämä ei varmasti ole helppoa, kun huippu-urheilijan ura päättyy (ja vielä virheen kautta). Myllylä on usean kerran aiheuttanut Suomen kansalle sellaisia fiiliksiä, kun on tuonut kultaa Suomeen. Olisi mahtavaa, jos Myllylästä tehtäisiin suomalaisen hiihtourheilun jonkin asteinen keulakuva, rinnalle nostaisin myös Isometsän ja Kirvesniemen. Mielestäni aivan huikeita karpaaseja, jotka tekivät yhdessä typerän päätöksen. Huomioitavaa on, että mitä he olivat meille sitä ennen!!!??? Varmaan 10 vuotta meille suomalaisille suuria sankareita, sen arvonimen he ansaitsevat edelleen. Kuten Ulvang kirjoitti, että rangaistus on jo kärsitty.
Mika, sinuun luotetaan, tsemppiä. Joka on virheetön, heittäköön ensimmäisen lumipallon.
Hieno asia, että Ulvang otti Mikan asian esille. Nyt hiihtoliiton ei tarvitse arkailla enään Mikan pyytämistä mukaan. Paitsi toimitsijana Mikalla varmasti olisi annettavaa valmennustehtävissä. Mika, mukaan vain!
Ulvang osoitti suuruutensa ihmisenä. Vegardin, Myllylän ja Piirisen haastattelu oli urheiluohjelmien huippuja. Toivottavasti tulee uusintana.
Mikan kaltaista kaveria tarvitaan hiihdon parissa,joten Mika töihin mitä pikimmin,niin sitä parempi.
Oli kyllä Ulvangilta mainio esitys, Mika ei kun töihin vain
Olisi erittäin hienoa, jos Mika palaisi vielä hiihtopiireihin! Hänen kokemuksella, tietotaidolla ja persoonalla yleensäkin olisi käyttöä varmasti maastohiihdon saralla. Tsemppiä Mika ja tuu takaisin. :)
näytäpä mika esimerkkiä kuinka pullo vaihtuu oikeaan työhön. hyviä esimerkkejä kyllä löytyy,
Ei yksi virhe miehestä paholaista tee. Kyllä se media eli kaaoksen kauppiaat sen tekee. Mika takaisin vaan normaaliin elämään!
Mika Myllylän paluusta sanoisin, että ilman muuta kannattaa Myllylän kokemus hyödyntää. Eihän päteviä ja osaavia ihmisiä koskaan ole liikaa. Lisäksi Myllylä voisi itsekin saada mielenkiintoisesta ja mielekkäästä työstä lisää motivaatiota omien henkilökohtaisten ongelmiensa voittamiseen. Ulvangilta oli todellinen herrasmiehen ele ottaa asia esille.
Tervetuloa Mika!
Hieno juttu!Hyvä Ulvang!Mika takaisin hiihdon pariin.Mikan tietoa ja taitoa tarvitaan hiihdossa.Murheet ja virheet täytyy unohtaa jo.Joku aika sitten Matti palasi lajin pariin,nyt Mika.Näin sitä pitää tehdä!
Kuningas takaisin
Hieno aloite entiseltä kilpakumppanilta ja Yleltä. Kaikesta menneestä huolimatta olisi toivonut että tämä aloite olisi tullut Hiihtoliitolta, joka ei tässä tilanteessa voi olla ajatusta vastaankaan. Myllylällä olisi varmasti paljon annettavaa hiihdon parissa, myös kansainvälisesti. Toivottavasti tämä aloite ei jää puheiden asteelle!!!
Pitääkö aikamiestä alkaa holhoaan? Hän on valintansa tehnyt. Nostakaa muutkin suomen alkoholi-ongelmaiset jalolleen ja arvostakaa heitäkin. Pitääkö se aina olla joku juoppo-julkkis?
Olen itsekkin hiihtäjä mutten vielä Mikan tasolla.Mika on ollut minun yksi suomalaisista suosikeista.Toivoisin ainakin että Mika palaisi lajin pariin
Suomessa tarvitaan asiantuntemusta ja sydäntä urheiluun ja hiihtoon, etenkin nuoret naiset pitää saada nousemaan! Hymyilee se elämä risukasankin takaa, nyt näkyy että ihmiset välittävät, niin suomessa kuin muualla hiihtopiireissä! :)
Kokemukselle ja antaumiksellisuudelle olisi varmasti käyttöä!
Kuukauden paras urheilu-uutinen! Hienoa huolenpitoa ja kannustusta Mika Myllylälle! Kiitos Vegar Ulvang! Suomen hiihtoliitto voisi ottaa oppia! Mika mukaan ehdottomasti!
Aivan oikea henkilö hiihtohommiin. Ei näitä olympiavoittajia ja maailmanmestareita kasva joka puussa-ainakaan Suomessa. Saisivat pahimmatkin fariseukset jo pyyhkiä Lahden kämmäykset maton alle. Ajan henkeen tuollainen tyyli kuului,suomalaisilla sattui nyt olemaan juuri se kielletty nesteytysaine käytössään. Kisojen jäljiltähän roskalavat oli täynnä "palautukseen" käytettyjä sallittuja nesteytyspusseja.
todellakin mika takaisin!! siinä on niin kova jätkä hiihtämään että alta pois... kaikkien aikojen kovin menijä parhaimmillaan!!
Myllylä on suomalaisen hiihdon ikoni, hän jos kuka on oikeutettu toimimaan hiihdon hyväksi. Hävettää miten urheilijat jätetään heitteille uran jälkeen
Vain Mika Myllylän sinnikkyydellä varustettu urheilija pärjää hiihtoladulla. Myllylä takaisin!
Hyvä Mika. Anna palaa vaan. Kaikki tuskat olet jo kärsinyt! Nyt vain yksi suunta - ylöspäin!!
ilman muuta mika remmiin,suomi ei ole hyödyntäny koskaan huippuhiihtäjien kokemuksia,se on sama kuin työelämässä,työntekijä ei tiedä muka mitää,herrat vai.ei muuta kuin mika remmiin,tulee jotain tietoa maalaspohjalta,ei hiihtäjä tietokonepohjalta tehdä.
Hieno kun Mika toivotetaan tervetulleeksi hiihtourheilun pariin! Tuli tippa linsiin kun kuulin että Mikaa kaipaavat Norjalaise ja Piirainenkin oli samaa mieltä. Kaikkea hyvää Mikalle sinua aina ihaillut urheiluhullu nainen oulusta
Ilman muuta takaisin hiihto urheilun pariin Mika!!
Erinomaista,jos Mika voisit lähteä rakentamaan elämääsi jälleen uusin eväin. Tervetuloa takaisin hiihdon ja nuorisotyön pariin !
Olenkin pitkään ihmetellyt suomalaista urheilukulttuuria miksi ei käytetä entisiä urheilijoita tulevaisuuden urheilijoiden hyväksi! Muilla mailla on entisiä urheiluihmisiä kansanvälisissä johtotehtävissä ja hyvin menee! Pitääkö muiden maiden urheilijoiden auttaa suomalaisia urheilu-uran jälkeen! Suomen ammattivalmentajat vahtaavat mustasukkaisesti paikkoja valmennus ja muissa johtotehtävistä,ja heillä ei edes ole välttämättä urheilutaustaa! Onnea Mikalle ,jos tästä löytyisi sopiva tehtävä miehelle,jolla on varmasti annettavaa hiihtourheilulle oli tehtävä sarka mikä tahansa!
EI missään nimessä! Suomalaisetkaan ei voi olla niin tyhmiä, että olisivat unohtaneet sen minkä teit!!
Tätä olen odottanut ja tulihan se sieltä. Mika toivotan sulle tsemppiä ja mieti rauhassa asiaa. Olet tervetullut ja kaivattu ammattiurheilija, joten ilolla näkisin edelleen hiihdon parissa sinua.
Eiköhän myllylä ole jo sotkenut asioita tarpeeksi... Ottakaa vaikka puhtoinen K. Harakka vai mikäsenytoli...
Tietysti kansa muistaa, mutta antaa anteeksi. Kukapa meistä on virheetön? Mika on tervetullut takaisin.
Mika, Mika, takaisin huippu-urheiluun. Toivon sydämestäni, että tulet jollain tavalla mukaan maastohiihdon valmennukseen, vaikkapa päävalmentajaksi. Silloin rahaa riittäisi itse hiihtäjillekin, ettei suurin osa kuluisi päävalmentajan palkkaa/bonuksiin. Näin nuoretkin pääsisivät enemmän eri kisoihin ja kokemusta saamaan. Näinhän naapurimaassakin toimitaan.
Annetaan Mikan tehdä sitä mitä parhaiten osaa. Näyttäköön nuoremmille miten suolla mennäänAnnetaan Mikan tehdä sitä mitä parhaiten osaa. Näyttäköön nuoremmille miten suolla mennään
niin se vaan on koko kansan sankari. Voin rehellisesti sanoa, että Mika on ikuinen idolini ja sankarini, vaikka nyt perheeseeni kuuluu suomalainen menestyvä huippuhiihtäjää, menee Mika sankaruudessaan hänenkin edelle. Niin kuningas Myllylä on!!
Hyvä!Tätä suomalainen hiihto tarvitsee, Mikalla on enemmän tietos, kuin kenelläkään toisella. Hän on Suomem kaikkien aikojen hiihtäjä isolla H:lla
Tervetuloa MIKA takaisin,taitoasi sekä kokemustasi tarvitaan....muusta viis
Tekopyhä jeesustelija , "mies" joka ei ole tunnustanut tehneensä ainuttakaan virhettä, ei urheilussa eikä yksityiselämässä . Että joopa joo , tällaista sitä tarvitaan.
Ilman muuta onhan Mika Myllylä ollut todella hhyvä hiihtäjä...ei yksi lipsahdus voi sitä sivuuttaa joten hänellä varmasti kovasti hyviä vinkkejä tuleville nuorille hiihtäjille.
Ei ole oikein palkata Myllylää nyt ehdotettuihin tehtäviin, kuten ei pitäisi palkata muitakaan kärähtäneitä. Kaikki he ovat tienneet mihin ovat ryhtyneet ja heidän pitää itsensä järjestää asiansa. Auttajia löytyy sosiaalipuoleltakin kuin myös töitä. Kannattaa miettiä, minkälaisen esimerkin palkkaamisensa antaa nuorisolle. Pitäisi miettiä myös sitä, kuinka moni lupaava hiihdon parissa nuorena kilpaillut jätti Lahden jälkeen hiihdon harrastustasolle tai lopetti hiihtämsien tykkänään, kun idolinsa menivät dopaamaan. Pysyvä kaikkinainen toimintakielto lajin parissa dopingtuomion yhteydessä olisi oikein. Järjestäkää muita hommia Mikalle, jotta selviää ongelmistaan.
Ehdottomasti Myllylä hiihdon pariin mutta pelkään pahoin että Suomalaisten perisynti kateus on tässäkin vahvin vastavoima. Täytyisi ajatella että Mikalla on myös valmennuksellista tietoa erittäin rajun kokemuksen kautta aktiiviajoilta joten kun peli on ns öljymaasta avattu saatta olla hyvinkin mahdollista että jokin ulkomaalainen taho pestaa Mikan esim jonkun maan neuvonantajaksi valmennusasioissa joten tässä voi käydä niin että Suomalaiset menettävät tietotaitoa . Millään en usko että Suomen ns hitaat järjestelmät ehtivät mukaan omatoimisesti koska peli avattiin yllättäen. Toivottavasti Mika palaa hiihdon pariin sillä hän on yksi "uhri" ja jos jotain ajojahtia käydään niin paljastakaa se Euroopassa oleva lääketieteellinen dopinglaboratorio sillä sieltä se ongelma lähtee.
olen kannattanut mikaa kaikki nämä vuodet Lahtineen päivineen.Hän on ollut minulle mahtava urheilija ,tuoden lukemattomia riemunhetkiä elämääni.Ihmiset eivät koskaan käsittäneet minua,kun puolustin mikaa kovin sanoin,he aivan kuin luulivat että oli tapahtunut kammottava rikos.Näin voidaan manipuloida kansa vielä nykyäänkin vääristelemällä tosiasiat.Tee Mika vain sitä,mitä sinun kuuluukin omista lähtökohdista.
Tottakai Mika takaisin hiihdon pariin
On ehdottomasti kannatettava ajatus, että Mika palaisi hiihtourheilun pariin. Jos hän tällä tavoin saa oman elämänsä raiteilleen ja Suomen hiihtourheilu uuden merkittävän taustavoiman, niin asiassa voi nähdä vain pelkkiä voittajia. Ajatuksen esittäminen julkisuudessa oli Vegard Ulvangilta todella rohkea, hieno ja arvostettava palvelus ystävälleen. Kiitokset hänelle siitä! On väärin, että yhden Suomen historian menestyneimmän urheilijan saavutukset mitätöidään yhden virheen vuoksi. Eikä suostuta myöntämään tekoa sovitetuksi rangaistuksen kärsimisen jälkeenkään. Vaikka doping rikkomus ei olekaan millään tavoin puolusteltavissa, niin ei senkään pidä olla anteeksiantamaton. Maailmassa tehdään kuitenkin ihan oikeitakin rikoksia. Toivottavaa olisi, että Lahden sotkut vihdoin selvitettäisiin julkisuudessa perin pohjin. Syyllisiä on varmasti muitakin, kuin kiinni jääneet ja rangaistuksensa kärsineet urheilijat. Ota haaste vastaan Mika!
Ilman muuta Mika hommiin. Kielitaitoinen ja muutenkin edustava tyyppi. Ei varmaan niillä norjalaisillakaan ole ihan puhtoinen pussi. Ainakin niillä oli astmaa paljon liikkeelä siihen aikaan. Ihan nieno juttu kuitenkin Ulvangilta!
Meille suurimmalle osalle suomalaisista niin hyviä ja ikimuistoisia hetkiä antaneet Mikat, Jannet , Marja-Liisa ja Virpi ym. urheilijat tarvitsevat tukeamme hyvinä ja huonoina hetkinä. Matti on jo uuden alun kynnyksellä, nyt on Mikan vuoro !
hyvä yle! hienoa, että herätitte keskustelua myllylästä. suomalainen mies kun on juuri tyypillisesti sellainen, ettei osaa antaa itselleen anteeksi - vaikka muut antaisivat. nyt vaan tsemppiä mika, kaikki ei ole menetetty, ei missään vaiheessa ollut. tervetuloa takaisin.
kyllä myllylä on riittävästi tukea saanut, rahallista ja muutenkin. itse on suohonsa hiihtänyt, joten itse pitää myös nousta ylös. jos hän osoittaa olevansa kykenevä auttamaan suomen hiihtoan niin siitä vaan, mutta ei mitenkään "paapomalla" häntä kuten nyt näyttää olevan mielipiteet pinnalla.
Yhdyn Vegardin ajatukseen Mikan tilanteesta. Olisi hienoa saada huippu-urheilija Suomen hiihdolle antamaan tieto-taitoa ja samoin kansainvälisiin tehtäviin. Mielestäni kaikki karpaasit suureen kunnioitukseen saamiemme hiihdon hohtohetkistä! Ollaanko sitä niin varmoja tämänpäiväisestä urheilun puhtaudesta ja tasa-arvoisuudesta!
Aivan sikasiistiä! Tervetuloa Mika kehiin mukaan ja todella hieno ele norjalaiselta Vegard Ulvangilta. Kaikki kääntyköön vielä parhain päin!
Myllylä mukaan jo seuraaville lumille. SUURI KIITOS Veger Ulvangille.Mikalla on suuri ja lämmin sydän.
Joo tottakai mika mukaan!
Ensin pitää selvittää kaikki menneisyyden haamut. Rehellinen selonteko siitä, mitkä mömmöt ovat olleet mm. Myllylän, Kirvesniemien ja karpaasien takana. Sen jälkeen voimme yrittää uudestaan.
Suomi on minun mielestäni "kiitollisuuden velkaa" Mikalle hienoista urheilusuorituksista. Tuskin muutkaan niin "puhtoisia" olivat kuten antavat ymmärtää. Mika ei ole vielä kehäraakki vaan hänellä olisi paljon annettavaa kokemus yms. hiihdollemme. Ulvangin idea oli hieno ! Mika tarvitsee minun mielestä ensin apua ja kannustusta. Tsemppiä Mika !
Hyvän urheilupäivän paras uutinen; melkein tippa tuli silmään, kun kuuntelin keskustelua Mika Myllylän paluusta urheilun pariin. Mika, olet meidän suomalaisten rakastama huippuhiihtäjä, olet tuottanut meille paljon jännitystä ja iloa kilpaillessasi ja voitoillasi ja nyt on aika antaa anteeksi erehdykset! Sinua tarvitaan ja kaivataan, lähes kaikki mäkivalmentajat ovat entisiä mäkihyppääjiä, mutta eipä ole hiihtopuolella entisiä huippuhiihtäjiä valmennus-tai muissa tehtävissä.
No niin, tuokin vielä! Kunhan saataisiin puitua tosissaan se edellinen Mika kärähdys kokonaan. Kukaanhan ei puhunut mitään, eikä kunnon tunnustusta tullut! No jos hiihto haluaa tällaista niin valtion ei sitä ainakaan tarvitse tukea, pitäköön hiihtäjät oman sirkuksensa!
Kunkku takasi.Ei meillä pitäs olla varaa sellasta määrää tieto taitoa hukata, kun noilla entisillä huipuilla on.Ja valmennus hommiin vaikka jonkun piirin junnuvalmentajiksi,leireille luennoimaan ja antamaan tietoa ylikunto vaaroista ja kertomaan mitä se parhaimillaan voi antaa ja delekoimaan muitakin asioita.
Varmasti Mikalle löytyy sopiva tehtävä hiihtovalmennuksen piiristä. Nyt vain toimeksi!
On se kumma ku tarvittiin norski sanomaan, että Myllylä takasi. Missä Hiihtoliitto??? Tervetuloa takaisin hiihdon pariin Mika!!!
Tsemppiä. Olet hiihtokuningas!
Hei Mika! Olet ollut minun idolini aina eikä se Lahden 2001 tilanne muuttanut asiaa yhtään! Nyt on hyvä tilaisuus tarttua itseä niskasta ja pistää elämä takaisin raiteilleen. Hiihtoväki ja Suomi saa sinusta vielä hienon sanansaattajan!
TERVETULOA hiihdon pariin Mika-olis tosi mahtavaa.
Ehdottomasti Mika mukaan. Olet kokenut kovia, mutta olet ansainnut parempaa. Sinusta on ollut ja on meille suomalaisille edelleenkin esikuvaksi.
Mika, ota haaste vastaan ja siirry hommiin
Mikaa on kaivattu takaisin.Kun katsoo Suomen mieshiihdon tilaa,niin ei voi kuin ihmetellä miksi Mikan kaltaista asiantuntemusta ja kokemusta ei hyödynnetä.On turhaa hurskastelua luulla, että suomalaiset olisivat olleet ainoita jotka yrittivät vähän liikaakin. Norjalaiset ovat pärjänneet harmaan alueen asiantuntemuksella vuosikausia kunnes säikähtivät suomalaisten kiinnijäämisestä. Mika, sinä olet kärsinyt tarpeeksi. Ei muuta kuin pää pystyyn ja ota tarjous vastaan.Sitten tässä viitsii taas tulla katsomaan kisojakin kun siellä on ainakin entinen olympiavoittaja mukana. Mika, olet edelleen Suomen kansan sydämissä niin kuin parhaina päivinäsi.Nämä nykyiset hiihtäjät ovat oppipoikia kaikki.Ehkä heistä sinun esimerkilläsi ja läsnäolollasi kasvaa muutakin kuin kansallisen tason hiihtäjiä ja uhoajia.
Mika remmiin vaan. Turha märehtiä menneitä. Elämää on vielä edessäkin.
V.Ulvangin ehdotus on suorastaan liikuttava. On ihana huomata, että välittäviä ihmisiä löytyy. Kannustan sinua, Mika, todella pohtimaan asiaa ja lähtemään rohkeasti mukaan. Jumalan suurinta siunausta sinulle elämääsi.
Jos norjalaiset voivat antaa anteeksi niin eikö se olisi jo meidän suomalaistenkin aika antaa. Mikan sydän palaa hiihdolle ja hän kärsii kun ei saa tehdä sitä mitä sydämmessään tuntee.
Myös uheilijoilla pitää olla mahdollisuus jatkaa elantoaan siinä, missä on paras.
Mika takaisin! Hyvä, että aloite tuli Suomen rajojen ulkopuolelta. Näin se on varmasti paremmin kaikkien hyväksyttävissa. Kaikkea hyvää Mikalle ja kiitos kaikista hienoista hetkistä joita olet tarjonnut meille katsojille urheilu-urasi aikana. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä!!!!!!!
Kyllä Mika ansaitsisi paikan hiihdon parissa. Harva on niin paljon ja tunteella tehnyt työtä suomalaisen hiihdon eteen kuin Mika! Kauan odotettu uutinen.
Ilman muuta Mika Myllylä olisi saatava takaisn hiihdon pariin. Mika, on aika palata remmiin ja antaa osaamisesi tuleville huipuille hyödyksi.
Tottakai, tervetuloa takaisin!
Otepäässäkin asiasta viikonloppuna puhuttiin mm. norjalaisten ja ruotsalaisten kanssa, ja kukaan ei ajatusta vastustanut, vaan päinvastoin toivoivat Mikalle tsemppiä! Samoin teen minä! Salppurilla viimeistään tavataan!
Hyvä olisi jo ryhdistäytyä ja laittaa se vanha myllylä vaihde päälle....
Ehdottomasti Mika mukaan hiihdon pariin, auttaisi kummasti Mikan elämää ! Käryt ei todellakaan ole hiihtäjän syy, kyllä suomalaisten lääkärit ja laborantit saavat katsoa peiliin. Kaikki kärkihiihtäjät käyttävät mutta kyse on vain kuka osaa peittää kielletynaineen näkyvyyden testissä ja kuka osaa ottaa sitä sopivan määrän.Kaikilla on kuitenkin erilainen elimistö . Suomen Hiihtoliitolla olisi nyt oiva tilaisuus paikata omia touhujaan koska he ovat yksi syy myös Mikan tilanteeseen !!
Mika, sinun pitkä päivätyösi suomalaisen hiihdon edistämiseksi jatkukoon. Tervetuloa takaisin, sinua on jo kaivattu!
Hienoa, saataisiin ammattilainen taas töihin. Tietäis miten sitä epoa käytetään niin ettei jäädä kiinni. Hiihto uudelleen nousuu taas Suomessakin! Amatöörien puuhasteluun kyllästynyt
Hyvä Mika, tartu tilaisuuteen. Olet aina ollut mun idoli ja olet aina. Suomen hiihtoliitto ja hiidon tulevaisuus tarvitsee sinua ja sinun kokemustasi.
Olisihan Hiihtoliitonkin jo korkea aika ottaa entisten huippujen tietotaito käyttöön. Liian kauan on ollut Hiihtoliitossa vallalla käsitys, että voidaksesi työskennellä Hiihtoliitossa, niin pitää olla yliopistotasoinen tutkinto, vaikka käytännön kokemus kilpahiihdosta rajoittuu hädin tuskin piirikunnalliselle tasolle. Tutkinnot ja vuodet tutkijan kammiossa eivät korvaa vuosien käytännön kokemusta.
Ei muutakuin hommiin vain! Tervetuloa Mika!
Mycket välkommet initiativ, Ulvang är en man med ett stort hjärta. Hoppas bara att vi i Finland också kan se möjligheter och inte bara problem.

Suosittelemme

Tuoreimmat