Mays Cummingsin tilalle Honkaan

Korisliigassa toisena oleva Espoon Honka on hankkinut riveihinsä amerikkalaispelaaja Keddric Maysin. Honka antoi torstaina potkut amerikkalaispelaaja Monte Cummingsille tämän jäätyä kiinni dopingtestissä kannabiksen käytöstä.

urheilu

Viime kaudella seniorivuotensa Chattanoogan yliopistossa pelannut 23-vuotias ja 184-senttinen Mays tuo tunnetusti tarkkaan espoolaisjoukkueeseen edelleen lisää liikkuvuutta ja heittovoimaa.

Mays oli kaudella 2006-07 NCAA:n kolmanneksi tarkin kolmen pisteen heittäjä 41,3 prosentin osumatarkkuudella. Hän pelasi tuolloin Chattanoogan paidassa 33 ottelua 14,3 pisteen ja 2,3 levypallon tehoin.

- Urheilullinen Mays ei ole pelannut seniorikautensa jälkeen syksyllä, mutta hän on harjoitellut koko ajan tiiviisti yliopistojoukkueensa kanssa. Hän oli luvannut perheelleen saattaa opiskelunsa loppuun ennen peliuran jatkumista, kertoo Hongan manageri Sampsa Rekonen.

Rekonen odottaa Hongan uutta vahvistusta Suomeen sunnuntaina.

- Lähdemme siitä, että Mays pelaa avausottelunsa Hongassa ensi keskiviikkona, kun Karkkilan Team Componenta saapuu vieraaksemme.

Mestaruutta puolustavalla Hongalla on Matt Williamsin ja Maysin myötä kaksi ulkomaalaispelaajaa joukkueessaan.

- Tutkimme tilannetta koko ajan tarkoin kolmannen ulkomaalaisvahvistuksen osalta. Siirtoaika umpeutuu helmikuussa, joten aikaa ei ole hukattavissa, muistuttaa Rekonen.

Honka pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina KTP:n vieraana Kotkassa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat