Suora

  • Urheiluruutu

ToPon tuore hankinta liitetty huumeisiin

Korisliigaa johtava ToPo on vahvistunut kahdella uudella pelaajalla aivan siirtoajan viime tunteina. Uudet pelaajat ovat yhdysvaltalaiset Takais Brown ja James Allen. ToPon tiedotteen mukaan Brownin ollessa jo matkalla Suomeen, on tullut esille nettiartikkeli, jossa epäillään hänen olleen tekemisissä huumeiden kanssa. ToPo haluaa selvittää tilanteen miehen kanssa ennen kuin päätöstä hänen peluuttamisestaan tehdään.

urheilu

Brownin on liittänyt kannabikseen USA:lainen urheilukanava ESPN. Lue ESPN:n juttu (englanniksi) (siirryt toiseen palveluun).

Brown, 21, on nuori, mutta jo valtavan pelikyvyn osoittanut voimahyökkääjä. Pituutta hänellä on 203 senttiä ja painoa 112 kiloa. Brown pelasi viimeksi yliopistossa Georgiassa, USA:ssa. Georgia Bulldogsin joukkue pelaa suurten yliopistojen sarjassa, jossa Brown oli joukkueensa paras pistemies noin 15 pisteen keskiarvolla. Mies on kokonsa ja liikkuvuutensa takia myös kova levypallojen hakija, etenkin hyökkäyspäässä. Brown on kotoisin Flintistä, Michiganista, josta hänen pitäisi saapua Suomeen jo lauantaiaamuna.

Allen, 28, on kokeneempi takamies/laitamies, joka on viimeiset kaksi vuotta pelannut Virossa Rakveren joukkueessa hyvillä tilastoluvuilla. Allen on 194 senttiä pitkä ja voi monipuolisesti pelata niin pelinjohtajana kuin laidassa. Yliopistoaikanaan Allen pelasi Montevallossa. Allen on Suomessa viimeistään lauantaina.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat