Suora

  • Urheiluruutu

Vuori ja Mäkäläinen jatkavat Namika Lahdessa

Korisliigassa viidentenä majaileva Namika Lahti on solminut merkittäviä pelaajasopimuksia. Ilkka Vuori ja Vesa Mäkäläinen jatkavat lahtelaisseurassa seuraavat kaksi kautta. Namika Lahden päävalmentaja Sami Toiviainen jatkaa joukkueen luotsaamista myös tulevilla kausilla.

urheilu

Vuori ja Mäkäläinen ovat olleet Namikan tukipilareita jo parin viime kauden ajan. Tällä kaudella Vuori on tehtaillut pisteitä 12,6 pisteen keskiarvolla ja mies on jakanut 3,1 syöttöä ottelua kohden. Mäkäläisen pistekeskiarvo on 10,0 ja levypalloja kaksimetrisen pelaajan käsiin on jäännyt 5,5 / ottelu.

- Muutama muukin vaihtoehto minulla oli tulevalle kaudelle, mutta minulla ei ole mitään syytä lähteä Lahdesta. Tänne sain hyvän sopimuksen kahdeksi vuodeksi. Nyt voin tässä samalla käydä koulun rauhassa loppuun ja saada ammatillinen koulutus. Sen jälkeen katson mitä koriksen kanssa teen jatkossa, Ilkka Vuori kommentoi.

Namika Lahden päävalmentaja Sami Toiviainen jatkaa joukkueen luotsaamista myös tulevilla kausilla. Toiviasen työsopimus seuran kanssa on voimassa toistaiseksi.

- Toiviainen on tehnyt ensimmäisellä päävalmentaja kaudellaan hyvää työtä. Seura haluaa kehittyä ja toimia pitkäjänteisesti. Haluamme Samin jatkavan työtään omassa seurassa, omien kasvattien kanssa, Namika Lahden toiminnanjohtaja Jorma Sinkkilä kertoo.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat