Häggblom haastamaan maailmankärkeä - YLE Urheilu menossa mukana

YLE Urheilu on mukana halliyleisurheilun MM-kilpailuissa Valenciassa maaliskuun toisena viikonloppuna. Parhaat palat nähdään päivittäin TV2:ssa ja suoriin tunnelmiin päästään jokaisena iltana netti-sivujen kautta.

Lisäpalveluna YLE Urheilun netti tarjoaa myös avauspäivän eli perjantain aamukilpailut suorana nettilähetyksenä.

Perjantain ensimmäinen tapahtuma on miesten kuulan karsinta. Suomalaisista on mukana Joensuussa SM-kultaa voittanut Robert Häggblom. Hänen kauden paras tuloksensa syntyi helmikuussa Mustasaaressa. Se on 20,06.

Häggblomilla riittää kirittävää, sillä mailman kärkinimet ovat pukanneet jopa yli 22 metrin kaaria. Kuulan finaali nähdään vielä perjantai-iltana.

Hallikisojen toinen suomalainen, Mari Järvenpää hakee 1500 metrilta lauantaina alkueristä loppukilpailupaikkaa. Aiemmin tänä talvena Järvenpää sijoittui samassa Valencian hallissa kansainvälisessä seurassa kolmanneksi.

YLE Urheilu tiivistää internetin kautta välitetyt tapahtumat sekä lauantaina aamupäivän ja päivittäiset haastattelut joka ilta TV2:ssa. Lisäksi kisoja seurataan myös Urheiluruuduissa, Urheiluradioissa ja teksti-tv:ssä.

Valenciasta tapahtumia välittävät selostaja Mikko Hannula, asiantuntija Mika Lehtimäki ja kameramies Esa Fills.