Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu

Filppula maalinteossa Detroitissa

Rangaistukset koituivat Dallas Starsin kohtaloksi, kun se kohtasi NHL:n läntisen konferenssin ensimmäisessä finaalissa Detroit Red Wingsin. Detroit paukutti kolme ensimmäistä maaliaan ylivoimalla ja vei voiton lopulta maalein 4-1.

urheilu

Valtteri Filppula iski Detroitin neljännen maalin toisen erän loppupuolella ja Dallasin Brenden Morrow toi pientä lohtua vierailijalle kaventamalla loppunumeroiksi 1-4 ajassa 38.53.

- En ole huolissani siitä, miten Red Wings pelasi. Olen enemmän huolissani siitä, miten me pelasimme. Pelimme ei ollut lähelläkään sitä play-off-kiekkoa, mitä olemme pelanneet, Dallasin valmentaja Dave Tippet totesi.

Franzén tekee seurahistoriaa

Detroitin tehopelaajaksi noussut ruotsalaislaituri Johan Franzén onnistui jälleen maalinteossa viime yön ottelussa.

Franzén on tehnyt maalin viidessä perättäisessä ottelussa. Tähän saavutukseen Detroitin pelaajista ovat aikoinaan pystyneet vain Gordie Howe vuosina 1949 ja 1964 sekä Ted Linsay vuonna 1952.

Franzén on iskenyt joukkueen pudotus- peliennätyksen maaleissa (12+3) ja johtaa pudotuspelien pistepörssiä yhdessä jo kesälomilla olevan New York Rangers -hyökkääjä Jaromir Jagrin kanssa.

Lähteet: YLE-AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat