Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jaro ja RoPS pistejakoon

Pietarsaaressa vierajoukkue RoPS oli vielä puoliajalla kiinni kolmessa pisteessä Zeddy Sailetin maalilla, mutta Jaro nousi 1-1-tasalukemiin toisella puoliajalla. FF Jaron Mikko Hyyrynen avasi puskullaan kauden maalisaldonsa.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Kumpikin joukkue joutui lähtemään otteluun ilman tärkeää pelaajaansa. Jaro menetti edellisessä ottelussa sairastuvalla joukkueen kapteenin puolustaja Jens Portinin, ja RoPS:lta puuttui polvivammainen keskikenttäpelaaja Daniel Bauer.

Muutoin lähtöasetelma oli tasainen, sillä kotijoukkue Jaro oli saalistanut ennen ottelua neljä pistettä vierailija RoPS:n viittä vastaan.

Ratkaisu

Ottelu oli kauttaaltaan tasainen, ja siksi myös pisteissä päädyttiin tasajakoon. Vierasjoukkue maalasi ensimmäisellä puoliajalla Zeddy Sailetin osumalla 25. minuutilla. Erinomaisen esityön teki vahvan nousun päätteeksi keskityspaikkaan päässyt Juha Majava.

Jaro tasoitti Mikko Hyyrysen puskumaalilla 52. minuutin kohdalla. Maalin jälkeen isännät olivat vahvemmin voitossa kiinni, mutta RoPS puolusti hyvin ja iski aika ajoin terävillä vastaiskuilla kohti kotijoukkueen maalia.

Ottelun lopussa kumpikin joukkue varmisteli yhtä pistettä, ja huippumaalintekopaikat jäivät näkemättä.

Kommentit

- Me hallitsimme kumpaakin puoliaikaa ja pallo kävi maalipuissa eli voittokin olisi kelvannut. Kahden tappion jälkeen oli kuitenkin hyvä, että päästiin taas pisteiden makuun kiinni. Tiesimme, että RoPS pelaa lyhytsyöttöpeliä ja iskimme siihen kiinni, laski Jaron luotsi Mika Laurikainen.

- Taisteluottelu, kuten kaikki liigakamppailut ovat. Piste oli minimivaatimus ja se saatiin, tiivisti puolestaan RoPS:n käskijä Valeri Bondarenko.

Muuta

RoPS Zeddy Saileti siirtyi tekemissään liigamaaleissa uudelle kymmenelle, kun hänen tekemänsä RoPS:n 1-0-johtomaali oli sambialaisen 61:s liigaosuma kautta aikojen.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat