Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Haka täysi vastaantulija Honkaa vastaan

Aleksandr Kokko viimeisteli jalkapallon veikkausliigakauden ensimmäisen hattutempun, kun FC Honka murskasi kotonaan FC Hakan 7-0. Haka on ollut otsikoissa viime aikoina kentän ulkopuolisista asioistaan, mutta nyt näyttää, että ongelmia on myös kentällä.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Vastakkain olivat viime kierroksilla kompuroineet joukkueet. Sekä Hongalla että Hakalla oli kahdesta edellisestä pelistä saldonaan vain yksi piste. Hongalla on neljästä ottelusta neljä pistettä ja Hakalla viisi. Honka ei ollut vielä kertaakaan onnistunut Veikkausliigassa voittamaan Hakaa, viime kaudella espoolaiset saivat valkeakoskelaisilta ensimmäisen pisteensä, kun joukkue venyi vieraissa 1-1-tasapeliin.

Ratkaisu

Haka hallitsi hienokseltaan pelin ensimmäistä kymmenminuuttista. Honka sai kuitenkin pelijuonesta kiinni, ja Aleksandr Kokon uran ensimmäinen liigamaali vapautti isäntien pelin.

Nicholas Otarun 2-0-maalin jälkeen Honka hallitsi ottelua mielin määrin. Ottelun hahmo oli toisen puoliajan alkuhetkillä hattutemppunsa sinetöinyt Kokko. Kokko vaihdettiin Jami Puustiseen, joka oli hänkin vaikea pideltävä Hakan puolustukselle.

Kotijoukkue jaksoi yrittää ottelun loppuun asti. Puustisella oli kunnia viimeistellä ottelun päätösnumerot 7-0:aan.

Kommentit

- On minulla ollut paikkoja jo aiemmissa otteluissa, nyt sain maalihanat auki ja toivottavasti jatkossa niitä tulee lisää, hattutempun tehnyt Aleksandr Kokko kommentoi.

- Puolustus ei tänään toiminut. Kun vastustaja iskee joka paikasta, on se henkisesti raskasta. Menetimme kuitenkin vain kolme sarjapistettä. Jos voitamme sunnuntaina MyPan, olemme jälleen raiteilla, sanaili Haka-luotsi Olli Huttunen.

Muuta

Hakan Valeri Popovitsille ottelu oli 360:s Veikkausliigassa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat