Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

VPS vihdoin maalin makuun

Vaasan Palloseura kävi Maarianhaminassa hakemassa kauden avausvoittonsa jalkapallon Veikkausliigassa lukemin 2-0. Sen tehdäkseen se "joutui" myös tekemään kauden avausmaalinsa. Kotijoukkueen kolmen ottelun voittoputki katkesi.

urheilu


Ennakkoasetelmat

IFK Mariehamnilla on hyvä itseluottamus tällä hetkellä, ja työnteon moraali korkealla pelaajien keskuudessa. Kolme voittoa edellisissä otteluissa myös kuvaa tämän hetkistä pelivirettä.

VPS:n neljässä pelissä oli tehty vain yksi maali, sekin vaasalaisten päähän. Viime kaudella ottelu Maarianhaminassa päättyi VPS:n 3-1-vierasvoittoon.

Ratkaisu

Ottelun ratkaisuksi muodostui tilanne 39. minuutin kohdalla, kun kotijoukkueen maalivahti Willis Ochieng syöksyi 16-alueen ulkopuolelle ja pelasi käsin palloa. Kenialaismaalivahti sai tilanteesta punaisen kortin.

Ulosajon jälkeen pelin hallinta siirtyi vierailijoille, jotka hyödynsivät miesylivoimansa tehden kaksi maalia toisella puoliajalla. Vaihdosta kentälle tullut Raphael Edereho viimeisteli ensimmäisen, ja myös vaihdosta kehiin tullut Antonio Inutile toisen.

Kommentit

- Olimme tietoisia kotijoukkueen vaarallisuudesta erikoistilanteissa. Huomioimme tämän tarkasti, sillä kotijoukkue ei saanut niistä vaarallisia tekopaikkoja, VPS-valmentaja Tomi Kärkkäinen totesi.

- Olimme täysin mukana ennen kuin jouduimme yhden miehen vajaalle. VPS oli kuitenkin tänään parempi joukkue, ja ansaitsi kolme pistettä, IFK Mariehamnin valmentaja Pekka Lyyski totesi.

Muuta

VPS avasi sekä kauden voitto- että maalitilinsä. IFK Mariehamnin kolmen ottelun voittoputki katkesi ottelussa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat