Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

VPS kotivoittoon KuPSista

Vaasan Palloseura otti 2-0-rutiinivoiton KuPSista sunnuntain Veikkausliigakierroksella. VPS:n molemmista maaleista vastasi Jyri Hietaharju.

urheilu

EnnakkoasetelmatKumpikin joukkue otti edellisellä kierroksella avausvoittonsa tämän kauden liigassa, joten pohjavire joukkueilla oli hyvä. Joukkueitten suuri ero oli maalierossa, sillä kotijoukkue VPS oli päästänyt liigassa vähiten maaleja maalieron ollessa 2-1, kun taas KuPS:lla vastaava saldo osoitti neljä tehtyä ja yhdeksän päästettyä maalia.

RatkaisuKotijoukkueen keskuhyökkääjä Jyri Hietaharju pääsi iskemään kaksi kertaa hyvästä laukaisupaikasta ja kaatoi maaleillaan pikkunättiä, mutta tehotonta jalkapalloa esittäneen vierasjoukkueen.

VPS:n voitto perustui nimenomaan tehokkaaseen tilanteiden hyödyntämiseen ja tiukkaan puolustamiseen, sillä kenttäpelissä KuPS pystyi tarjoamaan täysin tasaisen vastuksen.

Kommentit

  • Meillä on kauden aikana aikaisemminkin ollut hyviä maalintekopaikkoja ja osumat ovat olleet pienestä kiinni. Tänään onnistumisia tuli ja lisäksi keskuspuolustuksemme pelasi todella hyvän pelin, laski VPS:n maalitykki Hietaharju.

- Välillä hallitsimme me ja välillä VPS. Ero oli siinä, että he olivat tehokkaita tilanteissaan, kun taas meidän laitakeskitykset eivät löytäneet kärkiä ja maalit jäivät syntymättä, summasi puolestaan KuPSin laitapakki Janne Reinikainen peliä.

MuutaVPS:n Jyrki Saranpää ja Jani Uotinen tekivät tämän kauden ensiesiintymisensä liigakentillä kummankin pelaajan tultua vaihdosta sisään ottelun toisella puoliajalla.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat