Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu

Haka koulutti Jaroa Pietarsaaressa

FC Haka nappasi FF Jaron kustannuksella kauden toisen voittonsa jalkapallon Veikkausliigassa. Pietarsaaressa pelattu kamppailu sai ratkaisevan käänteen jo puolen tunnin kohdalla Mathias Kullströmin ulosajon myötä. Hakan voittolukemat merkattiin lopulta 4-0 (2-0).

urheilu

Ennakkoasetelmat

Sekä Jaron että Hakan harteille on viime aikoina on aseteltu kriisijoukkueen manttelia, mutta ennen ottelua kummankin joukkueen valmentaja oli hyvin levollinen ja suhtautui luottavaisesti edessä olevaan kamppailuun.

- Joukkue on pystynyt kaiken hälyn keskellä keskittymään olennaiseen, kiteytti Hakan valmentaja Olli Huttunen tilannetta. Hänen luottamustaan lisäsi toppari Jarkko Okkonen, joka pelasi kauden ensimmäisen liigakamppailunsa toivuttuaan käsivammasta.

Ratkaisu

26. minuutilla Jaron puolustaja Mathias Kullström ajettiin ulos hänen saatuaan toisen varoituksensa. Haka iskikin pian ylivoimalla Mikko Innasen maalilla ja sama mies oli asialla toistamiseen ensimmäisen puoliajan varsinaisen peliajan jo täytyttyä.

Kolmannen kerran Haka osui heti toisen puoliajan alkuun ja Toni Lehtisen 0-3-maali katkaisi lopullisesti Jaron selkärangan.

Kommentit

- Meillä on ollut aiemmissakin otteluissa mahdollisuuksia osumiin, jotka olisivat voineet kääntää pelien tulokset toisenlaisiksi. Tänään niitä osumia tuli ja joukkueen peli selvästi vapautui. Jarkko Okkonen toi selvästi johtajuutta joukkueen takalinjoille, lausui Hakan valmentaja Olli Huttunen.

- Aluksi näytti siltä, että tästä tulee hyvä futismatsi, mutta Kullströmin ulosajo ratkaisi ottelun. Vajaalla meillä ei ollut mitään mahdollisuutta Hakaa vastaan, tunnusti Jaron valmentaja Mika Laurikainen.

Muuta

Jaro pelasi viimeiset viisi minuuttia vain yhdeksällä pelaajalla. Joukkue oli jo tehnyt kolme vaihtoa, kun toppari Kristian Kojola loukkasi polvensa ja joutui jättämään kentän.

Hakan Cheyne Fowler pelasi sadannen liigakamppailunsa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat