Suora

  • Uimahyppyjen EM

Jaron tuska hellitti Lahdessa

FF Jaro vastasi jalkapalloliigan sunnuntain kierroksen suurimmasta yllätyksestä, kun se yllätti kotijoukkue FC Lahden maalein 2-1. Mikko Hyyrynen oli vieraiden sankari kahdella maalillaan.

urheilu

Ennakkoasetelmat

FC Lahti lähti suurena ennakkosuosikkina kriisijoukkueeksi mainittua Jaroa vastaan.

Ratkaisu

Kotijoukkue hallitsikin peliä paikoin täysin ylivoimaisesti. Jaro taasperusti pelinsä puolustukseen ja vastaiskuihin, jotka tuottivat kaksi osumaa kesken Lahden painostuksen.

Molemmat viimeisteli Jaron kapteeni Mikko Hyyrynen ja kotijoukkueesta onnistui vain Berat Sadik Jaron 2-1 (0-0) -voittoon päättyneessä pelissä.

Kommentit

- Sarjataulukosta voi katsoa, miten tärkeä tämä voitto meille oli. Otteluruuhka painaa jaloissa ja loukkaantumiset ovat haitanneet esityksiämme. "Laman" syy saattaa olla myös se, että olemme heti alkuun kohdanneet viime kauden kuusi parasta joukkuetta, arvioi Hyyrynen.

- Pallo saatiin lähelle, mutta ei sisälle. Paikkoja oli riittämiin, muttatappion voi laittaa myös epäonnistuneen puolustuspelin syyksi. Jaro teki molemmat maalinsa muutama sekunti sen jälkeen, kun me ylitimme hyökkäyspään rangaistusrajan. Puolustuksen tasapaino petti. Ei meille aiemmin ole tuollaisia maaleja tehty, sanoi FC Lahden valmentaja Ilkka Mäkelä.

MuutaJaron toinen sankari oli maalivahti Antti-Jussi Karnio. Hän kruunasihikisen urakkansa torjumalla viime hetkillä vielä Rafaelin laukomanrangaistuspotkun.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat