Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

KuPS pisti sarjajohtajan ahtaalle Kuopiossa

Alkaneella jalkapalloliigakaudella tähän mennessä kovimmaksi joukkueeksi osoittautunut turkulainen FC Inter jäi 1-1-tasapeliin vierasottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan. KuPS olisi paremmalla viimeistelyllä voinut yllättääkin sarjajohtajan...

urheilu

Ennakkoasetelmat

Kuopion tekonurmella kohtasivat sarjanousija ja sarjajohtaja. Hurjassa iskussa alkukauden purjehtinut Inter oli etukäteen hankala vastustaja kuopiolaisille. Isänniltä oli lisäksi poissa kaksi avauksen profiilipelajaa, kun puolustajat Jussi Kinnaslampi ja Jani Hartikainen olivat vammojen vuoksi sivussa.

Ratkaisu

Ats Purje ampui vieraat johtoon puolen tunnin kohdalla komella kaukovedolla. Johto ei kuitenkaan kestänyt,kun KuPS löysi huikean vireen toiselle puoliajalle. Kotijoukkue loi hyvän määrän maalipaikkoja, mutta maaliksi asti toteutui vain yksi.

Interin Dominic Chatto kaatoi kuopiolaisten laitahyökkääjän Echiabhi Okodughan rangaistusalueella, ja seuranneen rangaistuspotkun veti Ilja Venäläinen verkon perille. Maalipaikkoja siunaantui enemmänkin, mutta Interin puolustus ja maalivahti Patrick Bantamoi pitivät turkulaiset 1-1-lukemissa. Etenkin laituri Jussi-Pekka Savolainen oli alituiseen vieraiden harmina.

Lopussa turkulaisten Mika Ojalalla oli paikka tehdä läpiajosta voittolukemat, mutta isäntien maalivahdin Ville Iiskolan jalkatorjunta piti savolaiset tasapelissä kiinni.

Kommentit

  • Hyvä peli meiltä, eikä voittokaan olisi ollut vääryys. Mahtava vire porukalla, harmi että tauko tulee tähän paikkaan. Toisen puoliajan peli oli juuri sellaista, mitä omalta seuraltani haluan, myhäili KuPS:n valmentaja Kai Nyyssönen.

Interin Job Dragtsma oli pisteeseen tyytyväinen.

- Pelimme on kehittynyt viime kauteen verrattuna, silloin hävisimme tälläisia otteluita, nyt näistä saadaan taisteltua tasapelejäkin.

Muuta

Tuleva pitkä tauko ei miellyttänyt KuPS:n joukkoja. Valmentaja Nyyssönen huhuilikin pelien perään myös tauon aikana. - Haluaako joku pelata, meille kyllä sopii!

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat