Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

TamU vaikeuksissa - tällä kertaa Vaasassa

Veikkausliigan alkukauden pahin alisuorittaja Tampere United jatkoi heikkoja esityksiään pelaamalla maalittoman tasapelin Vaasan Palloseuran vieraana maanantain toisessa liigapelissä. Kotijoukkue hallitsi ottelua TamU:n onnistuessa rakentamaan vain muutaman maalipaikan.

urheilu

EnnakkoasetelmatVaasan Palloseura on viime kausina ollut hankala vastustaja Tampere Unitedille, sillä viimeisin voitto tamperelaisille on vuodelta 2002.

Tällä kaudella VPS on tehnyt vähiten maaleja liigassa, kun joukkue on osunut seitsemässä kamppailussa vain neljästi.

VPS:llä oli ottelussa käytössään paras joukkueensa, kun taas TamU puolestaan joutui lähtemään otteluun ilman hyökkääjä Jari Niemeä, joka oli jäänyt kotiin parantelemaan flunssaa ja loukkaantunutta Henri Scheweleffiä.

RatkaisuOttelu oli kahden tiukasti puolustavan joukkueen kamppailu, jossa maalintekopaikoilla ei mässäilty. Kotijoukkue hallitsi pääosin palloa, mutta oli tehoton. Tampere United pystyi rakentamaan Antti Pohjalle kaksi tilannetta, mutta ylärimalaukausta lähemmäksi ei hallitseva Suomen mestari päässyt.

Kommentit

  • Olen todella pettynyt tulokseen, sillä hallitsimme ottelua ja TamU ei päässyt kuin muutamaan vastaiskuun, näki VPS:n valmentaja Tomi Kärkkäinen ottelua.

- Ottelu oli kova vääntö ja taistelua puolin ja toisin. Kumpikin halusi voittaa, mutta nyt kävi näin. Meillä oli pari mahdollisuutta, mutta tänään ei onnistuttu niissä, laski TamU keskikentän työmyyrä Vili Savolainen.

MuutaVaasan Palloseuran maaliero on kahdeksan kamppailun jälkeen hämmästyttävän vähämaalinen 4-3.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat